Sådan arbejder vi med skolereformen og den åbne skole

I Odder Kommune har vi prioriteret en inddragende og åben proces omkring implementeringen af skolereformen, hvor alle interesserede parter er involveret i at analysere, definere og konkretisere det fremadrettede udviklingsarbejde. Du kan finde informationer om skolereformen ved at klikke på billederne.

Introduktion for forældre

Vi har udarbejdet en kortfattet introduktion for forældre til forældre om, hvad skolereformen vil betyde for dit barns skolegang.

Vestermarkskolen

Her finder du de drejebøger, som rammesætter arbejdet i den enkelte fase, som implementeringsprocessen bevæger sig i.

Fremtidens beslutninger

Her finder du de endelig politiske og administrative beslutninger, som rammesætter Fremtidens Folkeskole i Odder Kommune.

Fru Møller og Saksild Skole

Skoler og eksterne samarbejdspartnere kan nu søge om tilskud til afprøvning af nye samarbejder i Den Åbne Skole.