Bopælsattest / Civilstandsattest

Hvis du har brug for at dokumentere din nuværende eller tidligere adresse, kan du bestille en bopælsattest. En civilstandsattest er blot bopælsattest, hvor det også er beskrevet om du f.eks. er gift.

Bestil en bopælsattest

Du bestiller en bopælsattest / civilstandsattest via vores digitale selvbetjeningsløsning. Du skal bruge MitID til at logge på selvbetjeningsløsningen og bopælsattesten koster 75 kr. som du skal betale med dankort undervejs i bestillingen.

Hvis du problemer med at gennemføre bestilling af bopælsattesten / civilstandsattesten kan du få hjælp ved at ringe til Den Digital Hotline på tlf. 70 20 00 00. Hvis du ikke har et MitID eller et dankort kan du få hjælp til en bopælsattest ved at henvende dig i Borgerservice. Husk at medbringe legitimation.

Bopælsattest for en anden person

Hvis du skal bestille en bopælsattest / civilstandsattest til en anden person skal du have en skriftlig fuldmagt fra personen, og det kan kun ske ved henvendelse til Borgerservice.

Bopælsattest fra før 1971

Skal du bruge en bopælsattest / civilstandsattest fra perioden før den 1. januar 1971, skal du henvende dig til din daværende bopælskommune.