Fleksjob i Odder Kommune

Som fleksjobber har man pligt til at være aktivt jobsøgende og sige ja til relevante jobtilbud. Det siger lovgivningen. Derfor handler det om at finde et arbejde, så snart man er blevet godkendt til fleksjob. Odder Kommune støtter op om den enkeltes jobsøgning, og målet er, at man hurtigst muligt finder et job, der passer til ens ressourcer og skånehensyn. Derfor har vi i Jobcentret et par konkrete tilbud, som særligt er rettet mod borgere, der er godkendt til fleksjob.

Først og fremmest har vi en lukket facebookgruppe for ledige fleksjobbere. I den kan man se opslag om aktuelle fleksjobåbninger, og jobkonsulenterne kan hjælpe med at skabe kontakt til virksomhederne. Du kan finde Facebookgruppen her. Hvis du ikke er på Facebook, kan du høre om jobåbningerne i vores FleksjobForum.

FleksjobForum er et jobsøgningsværksted for ledige fleksjobbere, hvor vi bl.a. arbejder med CV og Joblog. Der er også mulighed for at netværke med andre fleksjobbere, og jobkonsulenterne tilbyder hjælp og sparring. Der er åben to gange om ugen – onsdag kl. 10 og torsdag kl. 13.

Endelig er der mulighed for individuelle samtaler med en jobkonsulent, hvor man kan gå i dybden med specifikke og konkrete forhold.