Ledige job

Lærervikarer til Hou Skole

Ansøgningsfrist: 31. januar 2019

Hou skole søger vikarer, gerne læreruddannet, bla. til et fast fuldtidsskema i en kortere periode fra uge 5 og som faste tilkaldevikarer med start hurtigst muligt.
 
Hou Skole er en af fire landsbyordninger i Odder Kommune. De fire landsbyordninger er placeret i Gylling, Hou, Saksild og Hundslund og har fælles ledelse. Det er landsbyer med hver deres særkende, historie og kultur. Landsbyordningsmodellen er unik i forhold til at sikre en rød tråd igennem hele børnelivet fra 0 til 13 år. Naturskønne omgivelser og gode fysiske rammer sikrer optimale vilkår for læring og udvikling.  Forældreopbakningen til landsbyordningerne er stor, og den fælles ledelse samt den fælles bestyrelse sikrer samarbejde, sammenhæng og udvikling.  
 
På Hou Skole har lærere og pædagoger et tæt fællesskab omkring læring og udvikling af vores børn og unge. Her er 135 elever fra 0. - 6. incl. specialklasse.
 
Vi er 30 imødekommende ansatte, der glæder os til at inddrage dig i arbejdet med børnene. Vi lægger vægt på videndeling og hjælpsomhed og har et stærkt og respektfuldt samarbejde i hele personalegruppen.  
 
Så hvis du har lyst til at prøve kræfter med Hou skole der både prioriterer læring, trivsel og dannelse højt - så send os en ansøgning.  
 
 
Ansøgningen med bilag skal sendes hurtigst muligt. Vi holder løbende ansættelsessamtaler.  
Du kan få mere at vide om os på www.hovskole.dk eller på 8780 3793/ 2113 8671 ved pædagogisk leder Karina Hougaard.   
 
Send ansøgning