Ledige job

Klinikassistenter til Tandplejen, Odder Kommune

Ansøgningsfrist: 01. marts 2019

Ved tandplejen i Odder Kommune er der som led i generationsskifte to deltidsstillinger ledige til besættelse pr. 1.5. og 1.8. 2019. Stillingerne er henholdsvis på 4 dage og 3 dage og med mulighed for yderligere timer i løbet af 3-4 mdr.

 

Vi har en velfungerende tandpleje med 18 dygtige og engagerede medarbejdere, der leverer tandpleje til ca.4900 børn og unge, 120 omsorgspatienter og 90 specialtandplejepatienter.

Vi er organiseret på én samlet klinik, hvor vi også tilbyder tandregulering. Klinikken er indrettet i 2015 og er beliggende centralt i Odder by.

 

Vi tilbyder forebyggende, sundhedsfremmende samt behandlende tandpleje og vægter anerkendende kommunikation højt, både internt og eksternt. Desuden arbejder vi med en høj grad af uddelegering og derfor skal du have lyst til og interesse i at arbejde afvekslende og selvstændigt og varetage opgaver både i børne-og ungetandplejen samt i voksentandplejen. Du skal være åben for kalibrering samt faglig sparring.

 

Vi har en uhøjtidelig omgangstone og har plads til forskellighed. Vi har fokus på trivsel og udvikling af personlige og professionelle kompetencer.

 

Vi søger to dygtige klinikassistenter, der kan bidrage konstruktivt med erfaring og engagement og styrke samarbejdet på klinikken.

 

Vi søger medarbejdere, der er

  • Kvalitetsbevidste.

  • Loyale og stabile.

  • Imødekommende og humoristiske.

  • Tålmodige og har gode kommunikationsevner.

  • Fleksible og nytænkende.

     

Vi kan tilbyde dig et spændende og udviklende job i en dynamisk tandpleje.

 

Ansøgningsfrist er fredag d. 1. marts. Samtaler finder sted i uge 11 efter aftale.

Yderligere information kan du indhente ved henvendelse til overtandlæge Marianne Bank-Mikkelsen, 87803570 eller tillidsrepræsentant Tinna Ebling 60143941. Du kan også læse om tandplejen på tandplejen.odder.dk


Send ansøgning