Ledige job

Leder af voksentandplejen og daglig leder af cariesafdelingen, Odder Kommunale Tandpleje

Ansøgningsfrist: 01. april 2019

Som led i generationsskifte i Odder kommunale Tandpleje, er der en lederstilling ledig pr. 1.6. 2019. Stillingen omfatter ledelse af voksentandplejen og daglig leder af cariesafdelingen. Stillingen er på fuld tid.

 

Vi har en velfungerende tandpleje med 18 dygtige og engagerede medarbejdere, der leverer tandpleje til ca.4900 børn og unge, 120 omsorgspatienter og 90 specialtandplejepatienter.

Vi er samlet på én samlet klinik, hvor vi også tilbyder tandregulering. Klinikken er nyindrettet i 2015 og er beliggende centralt i Odder by.

 

Vi arbejder behovsorienteret med forebyggende, sundhedsfremmende og behandlende tandpleje til de forskellige patientgrupper og lægger vægt på, at vores brugere skal føle sig godt tilpas på klinikken, derfor er anerkendende kommunikation internt og eksternt vigtigt for os.

 

Vi har en uhøjtidelig omgangstone og har fokus på trivsel og udvikling.

 

Stillingen indebærer klinisk arbejde både med specialtandpleje-, omsorgstandpleje- samt børne- og ungepatienter samt administrationsdelen af voksentandplejen/andre lederopgaver.

Derfor søger vi en tandlæge med bred erfaring både med det kliniske arbejde og med ledelse. Du skal kunne balancere mellem ledelse og praktik i dagligdagen.

 

Vi arbejder med teamtandpleje og en høj grad af uddelegering, og dette indebærer, at du skal kunne overskue kalibrering og faglig sparring.

 

Du vil indgå i et lederteam med specialtandlæge samt overtandlægen. Du vil også indgå i MED-udvalget i tandplejen. Du vil få mulighed for udvikling både fagligt og personligt.

 

Du vil indgå i tværfaglige samarbejder på tværs i kommunen. Du skal have interesse i at udvikle, motivere og inspirere medarbejdere omkring dig.

Vi søger derfor en erfaren tandlæge 

  • med mod på ledelse og indflydelse.

  • der er kvalitetsbevidst og ansvarsfuld.

  • der er fleksibel og stabil.

  • har erfaring med endodonti, protetik og kirurgi.

     

 

Ansøgningsfrist mandag d. 1.4.2019, samtaler finder sted i uge 15 efter aftale.

Yderligere oplysninger kan indhentes ved overtandlæge Marianne Bank-Mikkelsen 87803570. Du kan læse mere på tandplejen-odder.dk


Send ansøgning