Ledige job

Klubmedarbejder til Saksild Skole og Børnehus

Ansøgningsfrist: 03. juni 2019

Pr. 01.08.19 søger vi en engageret klubmedarbejder til vores juniorklub for elever fra 4. – 6 kl. Stillingen er normeret til 15 timer pr. uge fordelt på 4 klubdage om ugen, mandag til torsdag fra 14.30 – 16. 30 – en dag om ugen dog med klubaften til kl. 20.30. Der vil også være mulighed for timer i SFO og børnehus og dertil kommer tid til forberedelse, indkøb mm.

 
Stillingen er tidsbegrænset til 30.06.2020.

  

I klubben hygger eleverne med kammeraterne over en skive knækbrød, te m.m. i klublokalet, er kreative og udforsker uderummet - i samarbejde med SFO og ved brug af skolens faciliteter hertil, inde som ude. Der er filmaftener med popcorn m.m., udflugter til strand og skov, rollespil, værksted og sjove forsøg, ture til Odder eller Århus, besøg i idrætsklubber eller hvad der nu kommer af ideer fra børnene.  

 

Du brænder for at arbejde med børn, har en positiv indstilling og er imødekommende overfor både børn, forældre og kolleger. Du kan være en tydelig voksen og kan skabe struktur i dit arbejde, er dynamisk og energisk og fuld af gode ideer. Det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt, da der kun er 1 klubmedarbejder i klubben, du vil dog have et stort hold at sparre med i kraft af pædagoger og lærere på skolen.

 

Lidt om os 
Vi bor smukt, 20 km syd for Århus og 6 km øst for Odder, ved skov og strand i meget tidssvarende bygninger.  Vi råder over gode udenoms faciliteter og glædes dagligt over de muligheder det giver os for spændende aktiviteter.  Vi prioriterer høj faglighed, tværfagligt fællesskab og så søger vi at løse vanskeligheder i den rækkefølge de opstår og helst i øjenhøjde, med blik for relationen. Vi har fokus på styrkelse af den tidlige sprogstimulering, gode overgange og entreprenørskab som element i udvikling af elevcentreret læring. 


Om Saksild skole og Børnehus

Landsbyordningen i Saksild består af Saksild Skole med 130 elever fra 0.-6. klasse og Saksild Børnehus med 45 børn i alderen 0-6 år, 5 dagplejere med i alt 22 børn, en SFO med 60 børn og en juniorklub med 15 børn. Vi er godt 30 imødekommende ansatte, og vi glæder os til at inddrage dig i arbejdet med børnene og i vores fællesskab. Vi bor smukt, 20 km syd for Århus og 6 km øst for Odder, ved skov og strand, midt i naturen.

 

Vi søger en medarbejder der med engagement, relationskompetencer og evner for inklusion vil indgå i vores fællesskab hvor vi har øje for humor og social kapital.

Ansøgningsfrist 3/6 kl. 12.00. Der afholdes samtaler medio juni.

Vil du vide mere om jobbet eller har du lyst til at besøge os, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Lars Jensen på tlf. 87803853 eller mail lars.jensen@odder.dk

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem KL og FOA. Det er Odder kommunes politik at indhente straffe- og børneattest ved alle ansættelser

 

 

Send ansøgning