Ledige job

Ambitiøs Klinikassistent eller Orto-tandplejer søges til Odder kommunale Tandpleje

Ansøgningsfrist: 03. juni 2019


Odder kommunale Tandpleje søger en ambitiøs medarbejder til at indgå i teamet med patientbehandlinger på ortodontiklinikken.

Det ugentlige timeantal er 16 timer på tandreguleringen i udgangspunktet, tirsdage og onsdage 8-16. Tiltrædelse 13.08.2019 eller snarest muligt herefter.

Ortodontiklinikken en del af en fælles nyindrettet klinik beliggende i Vitapark, som er byens tidligere sygehus der nu er ombygget. Vitapark huser udover Tandplejen også fysioterapi, læger, iværksættere mv.  Tandplejen har 18 fleksible, engagerede og dygtige medarbejdere. Vi har igennem de sidste 4 år nedbragt vores venteliste på tandreguleringen til under 1 år, dette igennem videreuddannelsen, flid og fokus på kerneopgaven. Omgangstonen er uhøjtidelig, og vi lægger vægt på anerkendende kommunikation.

Der vil blive tale om at indgå i et specialiseret team bestående af en specialtandlæge og tre klinikassistenter heraf to Orto-klinikassistenter.  Der arbejdes med uddelegering under specialtandlæge supervision på 3 stole, hvor det forventes på sigt at du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst med en fast portefølje af egne patienter.

Vi regner med, at du er meget interesseret i at lære nyt, både teori og praktisk.  Samt hurtigt kan omsætte ny viden på klinikken, hvor vi vægter den håndværksmæssige finish højt.

Klinisk erfaring indenfor ortodonti og patientbehandling vil blive fortrukket. Hvis du har begrænset klinisk erfaring indenfor ortodonti, vil der blive tale om en praktisk glidende oplæring sammen med specialtandlægen og klinikassistenter. Du vil også få udleveret teoretisk materiale til gennemlæsning.

Vi forventer at du:

  • har interesse for at lære nyt.

  • er åben og udadvendt.

  • er omhyggelig, kvalitetsbevidst og med fokus på kerneopgaven

  • har hænderne skruet godt på.

  • er fleksibel og villig til at hjælpe kollegaer i teamet.

 

Ansøgningsfristen er mandag den 3 juni 2019.  og der forventes afholdt samtaler tirsdag den 11 juni 2019  fra 16.00.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte TR og klinikassistent Tinna Ebling 60143941.

Løn i overensstemmelse med gældende overenskomst.

Send ansøgning