Ledige job

Hjemmeplejen i Sundhed og Omsorg søger social-og sundhedshjælpere

Ansøgningsfrist: 02. september 2019

Vi søger til fastansættelse faglærte Sosu-hjælpere til dagvagter og aftenvagter, samt enkelte vikariater - både kortvarige og langvarige.

De faste stillingerne er på ca. 28 - 32 timer ugentlig. Vi ansætter i blandende vagter, og arbejder primært i dag eller aftenvagt.

Stillingerne er ledige til besættelse snarest eller efter aftale.

Vi arbejder målrettet med, at den enkelte borger skal opleve kvalitet i plejen og møde kompetente medarbejdere i deres hverdag. Vi er tværfagligt organiseret og arbejder med en rehabiliterende og sundhedsfremmende tilgang til borgeren.

I Hjemmeplejen skal du kunne arbejde selvstændigt, og du skal bidrage til det gode samarbejde, vi allerede har i vores distrikter. Vi har stort fokus på at fastholde vores gode arbejdsmiljø, og vi arbejder målrettet med Patientsikkerhed.

Det er en forudsætning, at du har kørekort, at du ikke er bange for nye udfordringer, og at du kan mestre at have travlt i perioder.

Vi arbejder med borgeren i tværfaglige indsatsområder. Vi planlægger vores arbejdstider i Time Care og det sikre, du har stor indflydelse på din vagtplan.

Vi har et godt introduktionsprogram.

Hjemmeplejen tilbyder kompetence kurser til alle fastansatte medarbejdere.

Vi er en røgfri arbejdsplads.

Vi bor på Ålykkecenteret 5, som ligger i Odders centrum.

For stillingerne gælder, at løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst samt aftale om Ny løn.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte Jette Fæster vagtkoordinator 2486 5530 eller planlægger i hjemmeplejen Yaser Sandiani 87303243 tryk 1 for hjemmeplejen.

Du ansøger stillingerne ved at trykke på ”ansøg” knappen til højre.

Ansøgningsfrist er den 2. september 2019, kl 9.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 5. september fra kl 8. 

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du medbringe navn og telefonnummer på reference, kopi af uddannelsesbevis og kørekort.

Hjemmeplejen har procedure om at ansøgninger makuleres for hver ansættelsesrunde.


Send ansøgning