Ledige job

Byggesagsbehandler til Team Byggeri

Ansøgningsfrist: 22. september 2019

Vi søger en ny kollega til en spændende stilling som byggesagsbehandler. Vi tilbyder et afvekslende og udfordrende job i et team med dygtige og engagerede medarbejdere.

Du skal varetage byggesagsbehandling af alle typer sager inden for bygge- og planloven herunder dialog med ansøgere og tværfaglig samarbejde med øvrige kollegaer i Teknik & Miljø samt Østjyllands Brandvæsen.

Du vil blive en del af Team Byggeri, der har høj faglighed, godt fællesskab, og du får mulighed for indflydelse på teamets udvikling og arbejdsprocesser.

Om dig

Du har en relevant uddannelse med en baggrund som arkitekt, ingeniør, konstruktør eller lignende. 

Du er åben og lydhør over for borgere, rådgivere og kollegaerne.

Du er både generalist og specialist.

Du er fortrolig med og interesseret i den relevante lovgivning på området.

Du er i stand til at kommunikere i et let forståeligt sprog til alle parter, herunder borgeren, rådgiveren og politikeren.

Du god til at bruge andres og egen faglighed, og har forståelse for borgerens og rådgiverens synspunkter, så du kan træffe den rette afgørelse også i komplicerede sager.

Du er selvfølgelig fortrolig med IT og har let ved at tilegne dig ny viden og nye systemer. 

Om os

Inden for byggesagsområdet bliver vi sammen med dig 6 dedikerede medarbejdere med forskellige faglige velfunderede kompetencer. Vi har en spændende og alsidig arbejdsplads, og ser os selv som positive, engagerede kollegaer med plads til humor. Vi har gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, og stor indflydelse på eget arbejde. Der ud over har vi flex-tid og mulighed for hjemmearbejdsplads. Vi er en del af Teknik & Miljø afdelingen der også varetager opgaverne med ejendomsskatter, BBR, kommunale bygninger og anlægsopgaver, natur og miljø, veje, udstykninger og planlægning mv.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen og lønnen vil blive fastsat efter relevant gældende overenskomst og efter forhandling med den faglige organisation.

Du kan læse mere om Odder Kommune på www.odder.dk

For yderligere information om jobbet kan du kontakte teamkoordinator Bo Nielsen, tlf. 2090 2024– mail: bo.nielsen@odder.dk eller souschef Bent Hodde Mortensen tlf. 8780 3481 – mail: bent.mortensen@odder.dk

Ansøgningsfristen er d. 22. september, og vi forventer at afholde samtaler i uge 39 med henblik på tiltrædelse 1. november 2019.

Send ansøgning