Ledige job

Pædagog til barselsvikariat på Saksild Skole og Børnehus

Ansøgningsfrist: 16. oktober 2019

Vi søger en dygtig pædagog i et barselsvikariat (32 t.) til Saksild Skole og Børnehus,

i vores integrerede institution 0-3 års gruppe pr. 1 november 2019 eller snarest derefter.

 

 

Om landsbyordningerne

Skole- og dagtilbudsområdet i oplandet er organiseret i fire landsbyordninger i Gylling, Hou, Hundslund og Saksild med fælles ledelse. Det er landsbyer med hver deres særkende, historie og kultur. Landsbyordnings-modellen er unik i forhold til at sikre en rød tråd igennem hele børnelivet fra 0 til 13 år. Naturskønne omgivelser og gode fysiske rammer skaber et godt udgangspunkt for optimale vilkår for læring og udvikling. Forældreopbakningen til landsbyordningerne er stor og den fælles ledelse samt den fælles bestyrelse sikrer samarbejde, sammenhæng og udvikling.

 

Om Saksild skole og Børnehus

Landsbyordningen i Saksild består af Saksild Skole med 130 elever fra 0.-6. klasse og Saksild Børnehus med 45 børn i alderen 0-6 år, 5 dagplejere med i alt 22 børn, en SFO med 60 børn og en juniorklub med 15 børn. Vi er godt 30 imødekommende ansatte, og vi glæder os til at inddrage dig i arbejdet med børnene og i vores fællesskab. Vi bor smukt, 20 km syd for Århus og 6 km øst for Odder, ved skov og strand, midt i naturen.

 

Om dig

Stillingen er en på 32 timer i 0-3 års afdelingen. Du skal selvfølgelig være fagligt optaget af at arbejde med børn i alderen 0-6 år og som pædagog i Saksild Børnehus skal du have en positiv indstilling og være imødekommende over for både børn, forældre og kolleger. Du har interesse for at følge barnets spor(springe ud i det ukendte), men også være med i en struktureret hverdag. Kendskab til “Vi lærer sprog+” og ICDP er en fordel, men ikke et krav. 

 

Vi prioriterer høj faglighed, tværfagligt fællesskab, fleksibilitet og så søger vi at løse vanskeligheder i den rækkefølge de opstår og helst i øjenhøjde, med blik for relationen. Vi har fokus på styrkelse af den tidlige sprogstimulering, gode overgange og dannelse. Vi søger en robust medarbejder der med engagement, relationskompetencer og evner for nærhed og omsorg vil indgå i vores fællesskab hvor vi har øje for humor og social kapital. Du skal desuden kunne rumme en travl og ofte uforudsigelig hverdag. 

 

Ansøgningsfrist 16 oktober, kl. 12.00. Der afholdes samtaler i uge 43. 

 

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Lars Jensen på tlf. 87803853 eller mail lars.jensen@odder.dk.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem KL og BUPL/FOA. Det er Odder kommunes politik at indhente straffe- og børneattest ved alle ansættelser. 

 
Ansøgning med bilag sendes elektronisk via linket ”Ansøg”

Send ansøgning