Ledige job

Vi søger en social- og sundhedsassistent til plejeboligerne på Bronzealdervej i Odder pr. 1. december 2019

Ansøgningsfrist: 22. oktober 2019

Vi søger en autoriseret sosu-assistent 30 – 35 timer pr. uge fortrinsvis i dagvagt. Stillingen er ledig pr. 1. november 2019, så tidligere ansættelse er muligt.

 

Plejeboligerne Bronzealdervej er fra 2009.  Der er 60 plejeboliger fordelt i 6 huse med 10 lejligheder i hver. Personalet i husene arbejder i teams, der hver har sin egen teamkoordinator.

 

Vi arbejder ud fra filosofien i EDEN Alternative, som tager afsæt i et aktivt og værdigt liv. Der er husdyr i alle husene. Læs mere om EDEN på www.edenindenmark.dk/.

Beboerdemokrati er en naturlig del af livet på Bronzealdervej, hvor beboere, deres nære familie og personalet snakker sammen om menuplan, aktiviteter og ønsker til fællesskabet.

 

Vi har stort fokus på mulighederne i den tværfaglige indsats, og samarbejder som sosu-personale, sygeplejersker, terapeuter, ernæringsfagligt personale og servicepersonalet om at skabe et aktivt hverdagsliv på Bronzealdervej. Dette gøres bl.a. gennem udeliv, klubliv og spontanitet i hverdagen, samt fokus på personcentreret omsorg.

 

Hverdagens måltid har en stor betydning for det gode hverdagsliv, og vi udvikler hele tiden på at gøre maden og måltidet til en fælles oplevelse.

 

Vi har et velfungerende Fællesråd og en Aktivitetsforening med 45 frivillige, som aktivt tager del i at få skabt det hverdagsliv, som beboerne ønsker.

 

Personalets samarbejde bygger på vores grundlæggende værdier, som i alt sin enkelthed går ud på, at vi vil være ordentlige ved hinanden. Læs mere på www.odder.dk, hvor du finder information om plejeboligerne på Bronzealdervej.

 

Vi søger en sosu-assistent der brænder for at gøre en forskel for de ældre. En sosu-assistent, der har et godt overblik og forståelse for det aktive hverdagsliv. En sosu-assistent, der kan arbejde med sundhedsfremme og forebyggelse gennem høj faglighed og dokumentation, og kan indgå i det tværfaglige samarbejde og teamarbejde i huset. Vi vægter gode samarbejdsevner og en ny kollega, som kan være kreativ evt. gennem musik og sang, krop og bevægelse, udeliv. En ny kollega, der er spontan, fleksibel og initiativrig.

 

Vores arbejdsplanlægning foregår i Time Care.

 

Har du lyst til at blive ansat på Bronzealdervej, vil vi opfordre dig til at sende en ansøgning senest kl. 8.00 tirsdag den 22 oktober 2019.

 

Ønsker du at høre mere kan du kontakte:

Teamkoordinator Kristina Jensen 20902308

Ass. leder Hanne Kofoed 20902306

 

Løn i henhold til overenskomst

Ansættelsessamtaler finder sted fredag d. 25. oktober eller efter aftale.

Send ansøgning