Ledige job

Familiebehandler med erfaring fra rusmiddelbehandling

Ansøgningsfrist: 15. juni 2020

Familiehehandler med erfaring fra rusmiddelbehandling søges pr. 01.08.2020

Brænder du for arbejdet med udsatte familier og kan du indgå i et tæt tværfagligt behandlingssamarbejde omkring familier med rusmiddel-problematik, er du måske vores nye kollega?

Vi søger en erfaren behandler til Børne- og Familiecenteret (BFC), da en kollega går på pension.

Stillingen er en delt funktion mellem to afdelinger. Èn del i Forebyggelses-gruppen i BFC, hvor der varetages familiebehandling og terapeutisk arbejde. Den anden del i alkohol- og rusmiddelbehandlingen i Forebyggelse & Rusmiddel, hvor der varetages behandling i familier med rusmiddel-problematikker. Her vil funktionen indgå i et lille teamsamarbejde med rusmiddelkonsulenter i opgaveløsningen rundt om familien.

Børne-og Familiecentret i Odder Kommune er tværfagligt organiseret og består af fire afdelinger i form af Sundhedspleje, PPR, Forebyggelse/Myndighed og Stab. Stillingen er forankret i afdelingen Forebyggelse/Myndighed og arbejdspladsen vil være i VitaPark i Odder og i hjemmet hos familierne.

 

Arbejdsområde og opgaver:

Opgaverne i dagligdagen kan være forskelligartede, men er i relation til såvel familiebehandling som til familieorienteret rusmiddelbehandling.

Samarbejdsformerne med familierne er tværfagligt tilrettelagt efter familiernes individuelle behov. Der kan således være tale om indviduel- og gruppe-intervention med én eller flere behandlere rundt om opgavens konkrete løsning.

Arbejdet med familien er tilrettelagt med fokus på dels dynamikken og trivslen i familien, den eventuelle rusmiddelproblematik samt barnets perspektiv.

Der lægges vægt på, at indsatsen i og rundt om familierne koordineres på tværs af sektorer. I relation hertil er organisationen under udvikling med henblik på at skærpe denne opmærksomhed endnu mere, hvorfor denne funktion også forventes at understøtte dette fokus.

 

Din profil:

Stillingen stiller krav til din evne til at være vedholdende og at du trives i et spændingsfelt, hvor du skal agere konfliktregulerende. Ligeledes er det vigtigt, at du har samarbejdskompetencer, at du er fagligt velfunderet og har evne til at arbejde med en helheds- og koordinerede tilgang til opgaveløsningen på tværs af metodiske greb og med kollegaer med forskellige faglige tilgange.

Vi forestiller os, at du:

 • Har en grunduddannelse som psykolog, socialrådgiver, pædagog, sygeplejerske eller lærer med efteruddannelse der tager afsæt i en mentaliseringsbaseret, neuroaffektiv eller systemisk/narrativ tilgang
 • Har erfaring med at arbejde med familieorienteret rusmiddelbehandling
 • Har erfaring med eller kender til at bruge FIT som en integreret del af dit arbejde 
 • Er uddannet i og/eller har erfaring med relevante behandlings-metoder, mentaliseringsbaseret terapi, SE eller lignende
 • Har erfaring med at indgå i et tæt tværgående samarbejde med Myndighed 
 • Er interesseret i at indgå i et lille team med fokus på sparring og udvikling af tilbuddet 
 • Er udfordrende på eget perspektiv og nysgerrig på andres med henblik på at fordre det gode samarbejde 
 • Kan arbejde selvstændigt, se helheder, muligheder og besvare overblikket 
 • Arbejder systematisk og struktureret 
 • Er indstillet på administrativt arbejde (udarbejdelse af indsatsplaner, journalnotater og statusrapporter)

 

BFC tilbyder:

 • En arbejdsplads med fokus på udvikling af den enkelte medarbejders faglighed og fællesskabelse på tværs 
 • En læringskultur med feedback og tilpasset udfordringer, hvor du som medarbejder lærer at lede opad, på tværs og ind i dit team. At være refleksiv i forhold til egen og dit teams udvikling 
 • Et dynamisk arbejdsmiljø med højt til loftet, ansvarsbevidste og engagerede medarbejdere med et højt fagligt niveau, hvor der er plads til forskellighed

  

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en stilling på 37 timer pr. uge og du vil blive ansat i henhold til gældende overenskomst samt aflønnet efter principperne om lokal løndannelse.

Vi vil indhente børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Ansøgningsfrist: Mandag d. 15. juni 2020

Der afholdes samtaler mandag d. 22. juni 2020

Ansøgninger, som ikke er vedlagt dokumentation for uddannelse og CV vil ikke komme i betragtning.

 

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til afdelingsleder for Forebyggelse og Myndighed Anja Schmidt tlf.:3084 3437 eller afdelingsleder for Rusmiddel & Forebyggelse Anne Kristiansen tlf.: 3044 9304

 

 

Send ansøgning