Ledige job

Dagplejer i eller omkring Saksild

Ansøgningsfrist: 05. august 2020

Vi søger en dagplejer til vores dejlige børn i Saksild tiltrædelse pr. 01.09.20.

Lidt om dig:

Er du omsorgsfuld, nærværende med en positiv tilgang til børn, og kunne du tænke dig at arbejde i eget hjem, selv styre din hverdag og være med til at give en gruppe på 4 faste børn mellem 0 -3 år den bedste start på livet? Så er det måske dig vi søger.

Vi søger nemlig en ny kollega, som har lyst til at være dagplejer i Saksild Skoledistrikt og en del af Saksild gruppen, som består af 5 dagplejere - heraf 1 stordagpleje.

I hverdagen arbejder du selvstændigt, men du står aldrig alene. Vi er meget sammen, både i hinandens haver og i heldagslegestue, hvor vi mødes og laver fælles aktiviteter med børnene. Her vil der naturligvis være mulighed for sparring med dine dagplejekolleger. 

Du vil få stillet legetøj og nødvendige hjælpemidler (bl.a. inventar og barnevogne) til rådighed. Bor du i oplandet vil du også få tildelt en Christiania-cykel, så du og børnene kan deltage i vores fælles aktiviteter.

Vi arbejder med de styrkede læreplaner, hvor legen og rutinesituationer bliver til lærerige øjeblikke for børnene.

Du er et inkluderende menneske, der kan skabe omsorg og nærvær i relationen til børnene. Du er positiv, anerkendende og tolerant i din tilgang til andre mennesker, og du tager ansvar og besidder kommunikative kompetencer.

Om Landsbyordningerne:

Skole- og dagtilbudsområdet i oplandet er organiseret i fire landsbyordninger i Gylling, Hou, Hundslund og Saksild med fælles ledelse. Det er landsbyer med hver deres særkende, historie og kultur.

Landsbyordningen i Saksild består af Saksild Skole med 131 elever fra 0.-6. klasse og Saksild Børnehus med 48 børn i alderen 0-6 år, 5 dagplejere med i alt ca. 20 børn, en SFO med ca. 64 børn og en juniorklub med ca. 14 børn. Vi er godt 30 imødekommende ansatte, og vi glæder os til at inddrage dig i arbejdet med børnene og i vores fællesskab.

Du kan læse mere om Saksild Skole og Børnehus på vores hjemmeside.

Ansøgningsfrist fredag d. 5/8. 12.00. Der afholdes samtaler i uge 34 mellem 12.00 - 17.00. 

Vil du vide mere om jobbet eller har du lyst til at besøge os, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Lars Jensen på 87803853 eller på mail lars.jensen@odder.dk

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Det er Odder kommunes politik at indhente straffe- og børneattest ved alle ansættelse.

Ansøgning med bilag sendes elektronisk via linket "Send ansøgning

Send ansøgning