Ledige job

Sosu-hjælper / Sosu-assistent / Sygehjælper eller Sygeplejerske søges til det nye Stenslund

Ansøgningsfrist: 24. september 2020

Det nye større Stenslund er i fuld gang – vil du være med?

Er du SOSU-uddannet? Så er det måske lige dig vi står og mangler for at være et helt team

 

På Stenslundcentret har vi udvidet med 30 splinternye plejeboliger. Derfor søger vi flere kollegaer som sammen med os vil skabe den bedste hverdag for beboerne.

Om Stenslundcentret

Stenslundcentret er et af Odder Kommunes to plejecentre. Her er 54 plejeboliger, men i løbet af sommeren 2020 har vi udvidet til i alt 84 boliger.

Vi er en ambitiøs arbejdsplads med høj faglig kvalitet, og vores fælles fokus er at skabe en god og aktiv hverdag for alle, der bor her. Vores høje faglighed betyder, at vi er et forbillede i arbejdet med demente og ernæring.

Fællesskabet og det tværfaglige samarbejde er afgørende for os, og vi lægger vægt på, at alle bidrager til hele kerneopgaven – naturligvis med udgangspunkt i princippet om rette kompetencer til de rette opgaver.

 

Du kan læse mere om Stenslundcentret på Odder Kommunes hjemmeside.

 

Stenslundcentret er en del af det store fællesskab først og fremmest i Sundhed & Omsorg og dernæst i hele Odder Kommune. Du kan få et indblik i, hvordan det er at være ansat i Sundhed og Omsorg i denne præsentationsvideo.

Om stillingerne

SOSU-assistent, SOSU-hjælper, sygehjælper eller sygeplejerske? Uanset din uddannelse er du glad for det daglige arbejde med at hjælpe borgerne og give dem den allerbedste hverdag. Du har styr på dine faglige kompetencer og er ikke bange for at sige til eller fra. Du tager hånd om såvel kollegaer som elever og vægter det gode samarbejde højt. Du bliver kontaktperson for to beboere med reference til teamkoordinator. I teamet vil der være 8-15 borgere og cirka samme antal medarbejdere.

Din profil

Vi forventer, at du er uddannet inden for et af ovennævnte områder, samt at du har erfaring fra arbejde i ældreplejen. Derudover lægger vi vægt på følgende egenskaber:

  • Samarbejder med alle i dit team såvel som samarbejdspartnere uden for teamet
  • Har erfaring i arbejdet med mennesker med demens
  • Har hjertet med i dit arbejde
  • Er tydelige og værdsættende i din kommunikation
  • Tager medansvar i den daglige og faglige planlægning
  • Fremstår loyal og troværdig i alle sammenhænge
  • Værdsætter og bidrager til en hverdag med arbejdsglæde og humor

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingerne er normeret til 28-37 timer om ugen. Du indgår i dag-, aften- og weekendvagter. Alle har indflydelse på tilrettelæggelsen af egen arbejdstid.

Lønnen forhandles med den forhandlingsberettigede organisation med afsæt i dine erfaringer og kompetencer.

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt eller senest pr. 1. november 2020.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte leder Anni Andersen på tlf. 30843448 eller souschef Marianne Nyland Madsen på tlf. 20902335.

Ansøgning

Hvis du ønsker at søge en stilling, skal det ske online ved, at du uploader din ansøgning med relevante bilag. Ansøgningsfristen er fredag d. 24. september 2020.

Samtaler forventes afholdt d. 28.09.20 og 29.09.20.

Send ansøgning