Ledige job

Hjemmeplejen i Sundhed & Omsorg har ledige social- og sundhedshjælper og assistent stillinger - for faglærte medarbejdere

Ansøgningsfrist: 26. februar 2021

Stillingerne er på ca. 28 - 32 timer om ugen. Vi ansætter i blandede vagter, men tjenestetiden udgør pt primært dagvagter og aftenvagter. Derudover søger vi en nattevagt.

Stillingerne er ledige til besættelse snarest eller efter aftale.

Vi arbejder målrettet med, at den enkelte borger skal opleve kvalitet i plejen og møde kompetente medarbejdere i deres hverdag. Vi er tværfagligt organiseret og arbejder med en rehabiliterende tilgang til borgeren.

I Hjemmeplejen skal du kunne arbejde selvstændigt, og du skal bidrage til det gode samarbejde, vi allerede har i vores distrikter.

Det er en forudsætning, du har kørekort. At du ikke er bange for nye udfordringer, og at du kan mestre at have travlt i perioder.

Vi anvender Nexus, og vi planlægger vores arbejdstider i Opus vagtplan.

Vi har et godt introduktionsprogram.

Sundhed & Omsorg tilbyder kompetencekurser til alle fastansatte medarbejdere.

Vi er en røgfri arbejdsplads.

Vi bor på Ålykkecenteret 5, som ligger i Odders centrum.

For stillingerne gælder, at løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst samt aftale om Ny løn.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte Leder Lene Brygger på mobil 3016 2525 eller Jette Fæster vagtkoordinator 2486 5530.

Ansøgninger modtages løbende og ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du medbringe navn og telefonnummer på reference, kopi af uddannelsesbevis og kørekort.

Hjemmeplejen har procedure om, at ansøgninger makuleres for hver ansættelsesrunde.

 

Send ansøgning