Ledige job

Vi søger en sosu-assistent til plejeboligerne på Bronzealdervej i Odder pr. 1. oktober 2021 eller tidligere, hvis muligt

Ansøgningsfrist: 17. august 2021

Vi søger en sosu-assistent 30 – 37 timer pr. uge fortrinsvis i dagvagt. Stillingen er ledig pr. 1. oktober 2021.

 

Plejeboligerne Bronzealdervej er fra 2009.  Der er 60 plejeboliger fordelt i 6 huse med 10 lejligheder i hver. Personalet i husene arbejder i teams, der hver har sin egen teamkoordinator.

Du ville skulle være med til at bygge et helt nyt team op i et hus.

 

Vi arbejder ud fra filosofien i EDEN Alternative, som tager afsæt i et aktivt og værdigt liv. Der er husdyr i alle husene. Læs mere om EDEN på www.edenindenmark.dk/. Alt personale skal igen på EDEN uddannelse her i efteråret.
 

Beboerdemokrati er en naturlig del af livet på Bronzealdervej, hvor beboere, deres nære familie og personalet snakker sammen om menuplan, aktiviteter og ønsker til fællesskabet.

  

Vi har stort fokus på mulighederne i den tværfaglige indsats, og samarbejder som sosu-personale, sygeplejersker, terapeuter, ernæringsfagligt personale og servicepersonalet om at skabe et aktivt hverdagsliv på Bronzealdervej. Dette gøres bl.a. gennem udeliv, klubliv og spontanitet i hverdagen, samt fokus på personcentreret omsorg.

 

Hverdagens måltid har en stor betydning for det gode hverdagsliv, og vi udvikler hele tiden på at gøre maden og måltidet til en fælles oplevelse.

 

Vi har et velfungerende Fællesråd og en Aktivitetsforening med 45 frivillige, som aktivt tager del i at få skabt det hverdagsliv, som beboerne ønsker.

 

Personalets samarbejde bygger på vores grundlæggende værdier, som i alt sin enkelthed går ud på, at vi vil være ordentlige ved hinanden. Læs mere på www.odder.dk, hvor du finder information herunder en lille film om plejeboligerne på Bronzealdervej.

 

Vi søger en sosu-assistent:

  • der brænder for at gøre en forskel for de ældre og imødekomme deres behov og ønsker
  • der har et godt overblik og forståelse for det aktive hverdagsliv
  • der kan arbejde med sundhedsfremme og forebyggelse gennem høj faglighed og dokumentation
  • der kan indgå i det tværfaglige samarbejde og teamarbejdet i huset.
  • der kan arbejde med low arousal og personcentreret omsorg
  • der kan nikke genkendende til vores kerneopgave – den kan ses på vores hjemmeside

 

 

Har du lyst til at blive ansat på Bronzealdervej, vil vi opfordre dig til at sende en ansøgning senest kl. 8.00 tirsdag den 17/8 2021

 

Ønsker du at høre mere kan du kontakte:

  • teamkoordinator Tinna Bak Nielsen 23691064
  • Souschef Kristina Elmquist Jensen 20902308

 

Ansættelsessamtaler finder sted d. 26/8 2021

 

Løn i henhold til overenskomst

 

Send ansøgning