Ledige kommunale jobs

Parkvejens Skole søger lærer til matematik og idræt i udskolingen

Ansøgningsfrist: 15. oktober 2021

Matematiklærer til udskolingen

Vikariat

 

 

Parkvejens skole i Odder søger en lærer til udskolingen, pr. snarest muligt.

Fagrækken indeholder følgende fag:

 

  • matematik i 9. og 10.klasse (2-3 hold)
  • idræt i udskolingen
  • evt. 2-lærer timer

Lektionerne er placeret på 9. og 10.klassetrin, med tilknytning til årgangsteam.

Parkvejensskole er en arbejdsplads med ressourcestærke medarbejdere, som er med til at skabe et godt miljø med fokus på åbenhed og interesse for hinandens arbejde og parathed til at stille kritiske spørgsmål til måden at løse opgaver på.

På skolen er der ca. 730 elever. Skolen er 2-sporet fra 0. –6. klasse, hvorefter vi i 7. – 9. klasse har 4 spor, da vi modtager elever fra vores oplandsskoler. Desuden har skolen en afdeling med  10.klasse.

Skolen har derudover en specialklasserække samt modtagerklasser med 2-sprogede elever. Vi er optagede af, at vores elever er aktivt lærende og har fokus på elevcentreret læring – vi skal have den lærende i centrum samt elevens progression. 

I lighed med andre skoler, arbejder vi bredt med inklusionsopgaven, og vi har dygtige folk i de understøttende funktioner, til glæde og hjælp for såvel elever som ansatte.

Alle elever og alt personale på Parkvejensskole har en iPad og overskriften de seneste år har været ’Eleven som producent og formidler’. Vi arbejder i den sammenhæng med produktions  apps og udfordringsbaseret læring, hvor eleverne skal arbejde bevidst med at anvende viden og formidle til autentiske modtagere.

Vi er cirka 100 pædagogiske medarbejdere og vi arbejder med videndeling, målfastsættelse, planlægning og evaluering i årgangsteam/storteam, fagteam og faseteam. 

Har vi vækker din interesse, så søg og lad os mødes til en formel snak om mulighederne.

Hvis du vil høre om stillingen, kan du ringe på skolens kontor på 87803666.

 

Hvis du vil vide mere eller besøge skolen kan du kontakte pædagogisk leder Flemming Smith på mobil: 20304734, alternativt Anni Bjørn på 30843422. 

 

Vh

Flemming Smith

Parkvejens Skole

 

Send ansøgning