Fællesskabsprisen

Prisen hylder frivillige, der har gjort en indsats for at inkludere sårbare børn, unge eller voksne i fællesskaber.

De nominerede er

Magnus Mikkelsen, Sondrup Jolleklub

Magnus Mikkelsen, Sondrup Jolleklub

Magnus startede selv som sejler som dreng og er blevet i klubben som bestyrelsesmedlem, træner og altmuligmand. Han har gennem årene gjort en virkelig stor indsats for fællesskabet i jolleklubben.
Sondrup Jolleklub er nok en af de mindste foreninger i Odder. Klubben er meget rummelig og lægger vægt på at inkludere forældrene i oplevelsen. Leg og sejlads går op i en højere enhed, med fokus på sikkerhed, gode oplevelser og fællesskab.
Magnus fortjener anderkendelse for sit engagement, tålmodighed og venlighed.


Svend Madsen, koordinator for Lektiecafe for Børn og Unge

Svend Madsen, koordinator for Lektiecafe for Børn og Unge

Svend Madsen er som koordinator for lektiecafeen for Børn og unge omdrejningspunkt for samarbejdet mellem de involveret organisations på tværs af civilsamfund og det offentlige. Svend er koordinator for de frivillige og er også selv med til at støtte de børn og unge som deltager.
Svend inddrager sine faglige viden, erfaringer fra frivillighed i andre områder. Hans anerkendende tilgang til børn og unge og er med til skabe et spændende og tilbud.


Stafet for Livet, arrangementsgruppen

Stafet for Livet, arrangementsgruppen

Arrangementsgruppen bag Stafet for Livet i Odder sørger for en weekend med plads til både leg, motion, samtaler og kulturindslag.
Arrangørgruppen arrangerer Stafet for Livet for både kræftramte og deres pårørende. Det er med til at sætte kræften i baggrunden og samtidig give den plads og synlighed.
At være kræftpatient kan til tider være ensomt. Stafet for Livet i Odder giver rum og plads til at kunne mødes på tværs af alt. Det giver håb i svære tider at mærke det fællesskab