Frivillighedsprisen

Prisen uddeles til enkeltpersoner, grupper, foreninger eller organisationer, der har ydet en særlig frivillig indsats, der har gjort en forskel for nogle borgere i kommunen. Prisen skal hylde den frivillige indsats, der styrker det gode liv og aktivt medborgerskab.

De nominerede til Frivillighedsprisen er

Randi Krog, forperson Odder Pride

Randi Krog, forperson Odder Pride

Randi Krog er forperson for Odder Pride samt initiativtager til Odders første Pride. Hun er uendeligt vigtig for fejringen af Pride og LGBTQIA+ miljøet i Odder. Det var fantastisk at se byen igen i år stå sammen og støtte op om Pride, og særligt skønt at se de unge være sig selv og nyde en dag hvor retten til at være sig selv bliver fejret! Uden Randi ingen Pride.

Inger Pedersen, frivillig hos Købmanden i Hunds  

Inger Pedersen, frivillig hos Købmanden i Hundslund

Inger har i alle år været èn af de afgørende årsager til, at Hundslund i dag stadig har en dagligvarebutik, hvilket er til stor glæde for Hundslund og omegn. Ingers store arbejde som frivillig har ligeledes været en stor inspiration for nye frivillige, der er startet i butikken.
Inger startede som frivillig i købmandsbutikken helt tilbage i 2011. Hun har haft flere ansvarsområder som f.eks. regnskab og bestilling af varer. Inger sidder i købmandsbutikkens bestyrelse som de frivilliges repræsentant. 
Inger er nu 84 år og har bebudet, at hun vil gå ned i tid, hvorfor hun kun arbejder fra 7-10 mandag og 15-18 torsdag, pakker varer onsdag og træder til, når det i ny og næ kniber med at få en vagt besat.


Retroen

Retroen

I Retroen er der plads til alle. Mange starter få timer om ugen og inden længe er man "fast inventar", fordi det giver så meget mening i ens hverdag. Retroen har også stor succes med at tiltrække mænd der er blevet alene – og som nu har får et nyt fællesskab, og nogle gange nye venskaber. Det giver både mening og glæde i hverdagen.
Der er 45 frivillige i retroen, der alle stor-elsker deres butik.
Retroen blev byens bedste specialbutik 2022- Det vidner bl.a om at Retroen i disse år rykker på alle parametre. Det er fordi, at det er et skønt og sjovt sted at være frivillig.

Vil du se, hvem der vinder denne og de andre priser?

Så skynd dig at hent en gratis billet til Frivillighedsfesten den 29. september.

Vi afslører løbende de nominerede i de øvrige priskategorier.