Kulturprisen

Odder Kommunes Kulturpris gives til enkeltpersoner, institutioner, grupper eller foreninger, der er aktive udøvere eller som arbejder med projekter inden for den skabende/udøvende/formidlende kunst, og som har skabt opmærksomhed om kulturområdet i Odder Kommune.

De nominerede til Bag Kulissen Frivillighedspris er

Odder Little Culture Club, koncertarrangør

Odder Little Culture Club, koncertarrangør

Odder Little Culture Club laver koncerter med mening.
De har formået at sætter Odder Kommune på det musikalske landkort og har arrangeret koncerter med flere anerkendte kunstnere. Denne aktivitet har de genoptaget efter coronaperioden, og de fortjener øget fokus i lokalsamfundet.
Deres ukuelige engagement fortjener en pris.


Styregruppen bag Sondrup Opera

Styregruppen bag Sondrup Opera

Styregruppen bag Sondrup Opera har gennem flere år med stor succes arrangeret Sondrup Opera. Den har udvist stort mod med dette arrangement undre åben himmel på et lille og meget lokalt sted, som Sondrup Strand. Der er tale om sangere af høj international kvalitet. Programmet afsluttes med fællesspisning i form af en operamenu eller sin egen picnickurv. Styregruppen har været med til at gøre opmærksom på både Odder kommune og en gren inden for musikkulturen, som de fleste nødvendigvis ikke møder til daglig.