Odder Frivillighedsfest 2021

Se hvem der vandt priserne i 2021, der hylder hverdagens helte og deres særlige præstationer.

Odder Kommune skulle have holdt Frivillighedsfest den 6. marts 2020, men den blev aflyst grundet corona. Nu er priserne blevet delt ud på en lidt anden måde.

Alle, der skulle have haft en pris, blev inviteret til en mindre reception i Spektrum Odder den 9. eller den 10. juni. Her fik de overrakt deres pris og fik den tale, som også hører med prisen. Hver pris blev uddelt hver for sig, og der var desværre kun adgang for de inviterede.

- Selvom det er med stor forsinkelse, er det vigtigt, at alle prismodtagerne stadig bliver hyldet og fejret. Priserne skulle have været delt ud i 2020 og præstationerne går helt tilbage til 2019, men de har på ingen måde mistet deres værdi. Måske særligt i denne tid er det vigtigt, vi stadig husker at anerkende vores mange frivillige og de, som yder de særlige præstationer, fortæller Borgmester Uffe Jensen.

Se prisvinderen

Skulptur af Ole Grøn

Skulptur af Ole Grøn

Prisvinderne modtog bl.a. en skulptur af den lokale kunstner Ole Grøn. Han fortæller:

Det glæder mig meget at se gæve mennesker få fortjent hæder og den skulptur, som jeg lavede for efterhånden et stykke tid siden. Den er jo skabt til formålet og er et billede på den anerkendelse disse mennesker fortjener.

Titlen er: "Som ringe i vandet". Den handler kort fortalt om, at passionen hos mennesker som årets prismodtagere breder sig som ringe i vandet og skaber dynamik i hele samfundet. Stenen som sidder i midten af skulpturen er samlet op på Kysing Strand og fik en anden skæbne end de sten, der blev kastet og lavede ringe i Kattegat slutter Ole Grøn

Du kan læse om alle priserne og se tidligere prismodtagere her