Åbningskoncert Galleri Mynster

Fredag den 3. Maj 2019 kl 19.30 er der åbningskoncert i Galleri Mynster på Alrø.
En ny tid begynder for Den Gamle Skole på øen i fjorden - for der hvor børnene for år tilbage gik i skole udstiller Tine Mynster nu sine malerier og afholder jævnligt HusKoncerter.
Den første i rækken bliver med Johannes Hieronymus som gæstemusiker. Det er måske lidt forkert at kalde ham gæst, da det er hans barndomshjem han spiller i denne aften, og en del af de sange han vil spille er skrevet i netop skolestuen.
Tine Mynster vil med denne koncert sætte streg under at HusKoncerterne i Galleri Mynster har det musikalske nærvær i centrum. Det er ønsket at skabe et univers, hvor publikum kommer tæt på musikeren, og denne koncert er den første i forhåbenligt en lang række musikalske stjernestunder.
Tine og Johannes Mynster har optrådt sammen igennem mange år, men primært med Tines sange fra den anmelderroste udgivelse Hjerteland. Denne aften blander de to generationer deres sange, så de både spiller sammen og hver for sig.
Lidt om Tine Mynster:
Hvor går man hen når modet bakker? - dette spørgsmål var begyndelsen til en række helt nye sange om livet som voksen, skrevet af Tine Mynster. Med sin hudløse ærlighed synger og fortæller Tine om mange af livets facetter - både de lykkelige, de håbe- fulde, de spørgende og de sorgfulde.
"Hjerteland" handler om at turde leve livet, og om at turde tage de vigtige samtaler med dem vi holder af.

Lidt om Johannes Hieronymus:
Johannes Hieronymus er en ung singer-songwriter fra det Østjyske. Han er vokset op til tonerne fra navne som Tim Christensen, Sebastian, John Mayer og Tina Dickow.
Selv med en ung alder formår Johannes Hieronymus at ramme bredt, med sit gennemtænkte både tekstlige og melodiske univers.
Hans musik er karismatisk og præget af en dyb melankoli og inderlighed. Lydbilledet er intenst, ærligt, hårdtslående og alligevel silkeblødt.
Koncerter med Johannes Hieronymus er præget af dyb musikalitet, flotte sange og gode instrumentalister der virkelig forstår opgaven at bringe sangene frem til publikum

køb billet på www.odderbilletten.dk