Brandbygegaard LIVE 2018

Brandbygegaard Live! Pinsesøndag den 20. maj 2018

Som tidligere luftet har vi i samarbejde med musikforeningen OLCC gået og puslet med at lave et helt særligt musikarrangement her på gården. Ét der har sjæl, noget der betyder noget. Både for jer som gæster, for os som arrangører og helt sikkert også for en gammel gård. En magisk aften som vil sidde dybt i os alle - noget der vil blive husket.

Derfor er vi enormt stolte af at kunne præsentere lige netop den aften, vi havde i tankerne. Den engagerede bestyrelse fra OLCC har fundet frem til ikke kun ufatteligt dygtige musikere, men også 3 af de bands der lige nu er med til at sætte nye standarter for, hvad dansk musik kan. Sammen vil vi sætte nye standarter for hvad musik, mad og drikkevarer kan udrette i fællesskab. Kom og mærk den fantastiske stemning når 300 mennesker sætter sig til rette ved de lange borde i vores store trælade og lad dig beruse af musikken, vores mad og gårdens vine, øl, most og andre af vores drikkevarer. Det bliver en helt særlig aften!

Nu sidder du nok utålmodigt og tænker, jamen hvem skal jeg høre den aften?

Du skal starte med talentfulde Laura Mo og band
Laura Mo's seneste sang "Steppebrand" bliver i disse måneder spillet igen og igen i radioen, og den hæse nordjyde med banjo forener humor og alvor i hendes helt egen blanding. Laura Mos unikke stemme og skæve røverhistorier er en oplevelse udover det sædvanlige.

Northern Assembly, der lige nu turnerer landet tyndt, er et succesfuldt dansk/nordisk folk-band, som fortæller sjælfulde historier gennem arrangementer, der forener det smukkeste fra nordisk visetradition til americana, folk og country. Nordisk folk kalder de selv musikken. Bandet mødtes i Aarhus, men er vokset op alle mulige andre steder: England, Færøerne, Afrika og Nordjylland, så navnet Northern Assembly skal tages bogstaveligt. Musikken giver dig luft under vingerne, tårer i øjnene og varme helt ind i sjælen.

Jonah Blacksmith slutter aftenen af i laden, og det bliver på alle måder stort. Bandet med rødder i Thy er et af landets absolut største pt., de har turneer i Canada og Norge bag sig og er aktuelle med en række filmkoncerter til efteråret. BT skriver om bandet: "Fem stjerner til Jonah Blacksmith: Rootmusikkens svar på Svend Brinkmann. Man ved, at man er i godt menneskeligt selskab, når bassisten tilegner næste sang til sin Faster Kirsten."
Jonah Blacksmiths musik åbner de store vidder på en måde, der forener poesi og jysk jordforbindelse. Nu kan du opleve dem på scenen lige her i træladen, og vi kan endda love, at Faster Kirsten er med denne aften.

3 fantastiske koncerter og den lækre Brandbygegard bespisning for kun 650,- og skulle du have lyst, så er du altid meget velkommen til at medbringe telt eller campingvogn, så du bare kan falde omkuld på stedet, mættet af oplevelser når aftenen er slut. Eller læne dig op ad teltdugen og se pinsesolen danse. Vi glæder os til at feste for og med dig!

Billetsalg her. https://www.yourticket.dk/../7ae13a50-329d-11e8-84b6-005056../
Det hele foregår i vores store trælade på alrøvej 77, 8300 Odder.

Fra alle os til alle jer