Galleri Mynster - mad og musik

I samarbejde med Alrø Traktørsted får gæsterne en oplevelse ud over det sædvanlige - hvor alle sanser vil blive stimuleret.
Kl 18.00 er der servering på Alrø Traktørsted - mad lavet fra bunden og med lokale ingredienser. Kl 19.30 er der afgang til Alrø Gamle Skole, hvor Galleri Mynster holder til, og aftenens musikalske oplevelse venter.
Kl 20 tli 22 er der koncert med original musik.

Koncerterne vil ud over de respektive sangskriveres egne sange indeholde en helt ny sang, der bliver skrevet på dagen, og fremført denne aften for første gang.
Det bliver med andre ord en aften der ikke kan fås andre steder - sangen er ny og dugfrisk skrevet på Alrø.

Dette arrangement er støttet af Den jyske Kunstfond under Kulturministeriet, og billetterne er til både middag og koncert.

Tine Mynster - musiker og kunstmaler, spiller en række af sine egne sange fra blandt andet det anmelderroste album Hjerteland. Men der vil også være nye sange, der endnu ikke er udgivet. Johannes Mynster spiller med under hele koncerten på guitar og vokal.

Denne aftens gæste sangskriver er Helle Hansen.

Helle Hansen er en erfaren og genrebred singer/songwriter født og opvokset i det østjyske

Hun har udgivet 11 cd'er i eget navn (knap 90 i alt), med musik, der indeholder elementer af jazz, americana, soul, tango og nordisk melankoli

Hansen har skrevet musik til en række egne grupper, fra duo til oktet, men også til bigbands, kammerorkestre, teaterforestillinger, samt andre kunstnere.

Helle Hansen har modtaget mange priser som sanger og musiker, men ikke mindst for sin sangskrivning, hvor hun stadig opretholder en næsten absurd, men ikke desto mindre imponerende verdensrekord i USA Songwriting Competition, for Honorable Mention Awards hvert år siden 2002. (Senest blandt 48.118 bidrag fra 128 lande)

Hansens sange rummer både humor og alvor, og beskæftiger sig gerne med de nære relationer, i emner som sorg, håb, længsel og livsglæde.

Helle Hansen Integrity:

Helle Hansen er - hævet over enhver tvivl - en eminent sangskriver Ivan Rod

Man har det godt i Helle Hansens selskab, netop fordi hun er så tydeligt ægte, ærlig og autentisk Fyens Stiftstidende

Sjæl og nærvær Jazznyt

Om det er jazz eller ej, er bedøvende ligegyldigt. Musikken begejstrer, den udvikler sig fra nummer til nummer og fra stemning til stemning. Uprætentiøs og rygradsrislende smuk. Jazz Special