Hads Herred Rockfestival 2019

På Store Bededag den 17. maj 2019 bevæger vi os ud af forsamlingshusets rammer, sætter en scene op på sportspladsen i Gylling og byder på ti bands i ti timer med fantastisk stemning Vi får besøg af:

Junkyard Drive

Meridian

Pectora

Lipid

Fusskalt

Pudsige Herrer

Beneath The Silence

Black Swamp Water

Perfect Alibi

og endnu et band, som snart offentliggøres
Følg med i Facebook-begivenheden

Derudover vil der være underholdning for alle aldre, dejlige øl, søde frivillige, madboder og andre interessante indspark.

Planlægningen og forarbejdet med bookinger er i fuldt gang, så reserver dagen allerede nu. Bare rolig - der bliver både plads til rock og en lille smule metal, selvom navnet antyder, at det kun er rock ... ;)

BILLETTER
Vi sælger billetter ud fra disse principper og priser:

Børn og unge:

Børn, 0-10 år: Gratis
Unge, 11-17 år i forsalg: 149,-
Unge, 11-17 år ved indgangen: 200,-

Voksne:

Tidligt ude - indtil den 1. februar 2019 i forsalg: 195,-
Almindelig entrébillet i forsalg: 250,-
Ved indgangen: 295,-

NB: Det anbefales, at alle medbringer ID, således at vi kan verificere folks alder. Vi sælger IKKE alkohol til folk under 18

VIL DU HJÆLPE?

En stor tak skal lyde til både de sædvanlige frivillige samt en perlerække af nye af slagsen, som har sagt ja til at være med til at stable denne festival på benene.

Hvis du skulle have lyst til at byde ind med en eller anden form for støtte i form af enten sponsorater, arbejdskraft eller noget helt tredje, så kontakt os endelig på Facebook/Messenger eller tag fat direkte i Morten Skak Ottosen, som er projektets helt store bagmand.

Vi glæder os allerede til en rigtig fed dag og håber på jeres opbakning :)