Køkkenkoncert - mad og musikalsk nærvær

Der er masser af kærlighed til livet

I denne sidste Køkkenkoncert inden sommerferien hylder vi livet og kærligheden, kærligheden til livet også når det bøvler og er svært.

To stærke navne skal på Scenen.

TINE MYNSTER
Hvor går man hen når modet bakker? – dette spørgsmål var begyndelsen til en række helt nye sange om livet som voksen. Tine synger og fortæller hudløst ærligt om mange af livets facetter – både de lykkelige, de håbefulde, de spørgende og de sorgfulde. "Hjerteland" handler om at turde leve livet, og om at turde tage de vigtige samtaler med dem vi holder af.
Vi vil høre sange fra Hjerteland som udkom i 2015. Hjerteland har høstet store roser, både for Tines velskrevne sange, men også for det musikalske overskud koncerterne emmer af.
Hjerteland handler om kærlighed, sorg og længsel – men det er mere kærligheden til livet, og de udfordringer som livet giver, når man vel at mærke tør overgive sig til et andet menneske.

Til denne koncert spiller Tine sine sange enkelt og tæt på, og fortæller om sangenes tilblivelse ind i mellem. Der vil til denne koncert også være sange der endnu ikke er udgivet – sange med nærvær og ærlighed over for livet.
Tine Mynster udgav i 2017 singlen "Du ser mig" - denne sang gav hende en finaleplads i Dansk POPTalent 2017 på DK4.

BREUM plus VIRVAR
Breum Plus Virvar er ærlig dansksproget popmusik. De spiller et mix af akustisk nostalgi, poppede toner og dansksprogede linjer. Sangene handler om undren og håb om kærligheden -til et andet menneske eller til livet selv.
Breum Virvar glæder sig til at tage et sving forbi Køkken Koncerter. Her vil du kunne opleve mange års partnerskab, et unik musikalsk møde mellem 3 venner, en bunke sange og en masse instrumenter.

Kasper Breum, sangskriver, guitarist og forsanger i orkestret, er opvokset det vestjyske, bor i Århus, og er i dag lærer på Rathlouskolen. Kasper har en stor kærligheden til melodien, og til legen med det danske sprog, noget der er blevet vigtigere og vigtigere, som årene og erfaringerne skrider frem.

Tim Holmvard er bassist, korsanger og ryggrad i orkestret. Ud over det legende basspil, er stemmen også en force. Orkestret elsker et godt korarbejde, og her kommer Tims stemme i den grad til sin ret.

Kristian Tylén er orkestrets troldmand, som mestrer instrumenter som guitar, mandolin, melodica og diverse tangenter. Kristian har i mange år været at se, som jamvært i det århusianske musikmiljø. Der har altid været en kærlighed til jazzen og det legende samspil, og det smitter af på musikken i orkestret.

Green Vibe Burger og Bistro leverer maden, Blass kaffe og te det søde til kaffen. Drikkelse kan købes i baren.

Ved køb af billet giver du tilladelse til, at der til koncerterne vil blive taget stemningsbilleder og film til brug på de sociale medier eller i forbindelse med markedsføring