KøkkenKoncert - NORISS og Charlotte Lembourn

Tine Mynster og Odder Bibliotek er gået sammen omkring KøkkenKoncerterne. Konceptet er som det har været hidtil med mad fra Folkebistroen (tidligere Green Vibe) fra kl. 19 og god original musik fra kl. 20.

Kunstnerne i november er:

NORISS
NORISS betyder næring, og deres eksperimenterende lydunivers tager dig på en rejse igennem både dramatiske og drømmende fortællinger. De er et spirende band, som allerede nu har spillet mange koncerter rundt omkring på den danske musikscene. Kontrabas, trommer, rhodes, orgel og synth sætter rammen for de iørefaldende og legende, danske tekster. Forsangeren har en ærlig, klar og nordisk klang, der bakkes op af et fyldigt, ambient kor.
Bandet består af: Louise Holst (vokal), Andreas Ohrt Møller (keys), Anders Boye Knudsen (kontrabas), David Lundmark (trommer), Lise Spangaard Piltoft og Karen Lolck (kor).

Charlotte Lembourn
Charlotte Lembourn er en usædvanlig sangskriver og musiker med mange år på bagen som både trommeslager, sanger, guitarist og sangskriver. Hendes sange leveres med overbevisende rytmisk nerve, finurlige melodier og skarpe tekster, der tager både de lette og mere tunge emner op - lige fra den banale kærlighedshistorie til de svære tanker om liv og død. Med intelligent humor og åbenhjertighed inviterer Charlotte os indenfor i sit auditive fotoalbum af et liv, der har budt på mange udfordringer, men som hun elsker og hylder gennem det lys, der altid befinder sig i selv den sorteste sang. Stilen er Singer Songwriter, repertoiret er af både danske- og engelsksprogede sange, som introduceres med små anekdoter fra livet. Charlotte spiller i kvindebandet Cosmorose, som bl.a. deltog i DR's underholdningsprogram LIVE i efteråret 2018