Koncert med Louise Juul

Hun døde desværre af hudkræft i 1996 kun 33 år gammel. Mens hun levede var hun kendt af få, men selv nu - flere år efter hendes død - sælger hendes plader i millionvis.

Eva Cassidy er blevet en legende og et forbillede for mange sangere - inklusive mig selv. Hun er den sangerinde jeg beundrer allermest - og dette er ikke kun for hendes stemme, men også hendes udtryk og sjæl som er helt unik. Hun fortolkede klassikere og andre ukendte sange på en sådan måde at de blev hendes helt egne. Jeg har længe villet videregive historien om denne unge kvinde med den store stemme og hendes fantastiske fortolkninger af sange som Over the Rainbow eller Danny Boy.

Koncerten er ment som en hyldest til Eva Cassidy, hvor jeg i hovedtræk gengiver et udpluk af de sange hun er mest kendt for, og hvor jeg ind i mellem sangene fortæller historien om Eva Cassidys liv og især hendes eftermæle som på én gang er både ulykkeligt og enestående.

Det musikalske talkshow vil blive afholdt på dansk. Sangene er naturligvis på engelsk men det bliver de ikke mindre smukke af

Arrangementet er gratis, men adgangsbillet nødvendig