Leonard Cohen v/ Gary Snider

Du kan nu opleve Leonard Cohen i skikkelse af Gary Snider. De kommer begge fra Canada og har også meget andet til fælles: jødisk baggrund, kærlighed til guitar, omflakkende liv m.m.

Gary, som har boet i Danmark i mange år, krydrer sin fortolkning af den velkendte musik med anekdoter og fortællinger om mesteren, som han har studeret nøje.

I'm Your Man er et show, hvor Gary giver den som Leonard Cohen, med dyb stemme, slips og habit og den velkendte karakteristiske hat. Her har du mulighed for at høre troværdige fortolkninger af mesterens mest kendte og elskede hits som: Suzanne, So Long Marianne, Halleluja, First We Take Manhattan, Ain't no Cure for Love og mange andre.

Kom og vær med til en hyldest til en af vor tids store kunstnere.

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem FOF Odder og Odder Bibliotek.

Leonard Cohen er et kendt navn for de fleste. Han var hyppig gæst i Danmark og trak fulde huse til sine koncerter. Han skilte sig ud fra mængden i kraft af sin dybe stemme, høje alder og sit omfattende repertoire af anmelderroste sange og tekster.

Kom og vær med til en hyldest til en af vor tids store kunstnere.

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem FOF Odder og Odder Bibliotek