Marie Brixtofte - Livet med en alkoholiseret far

Hun giver sit publikum en ærlig indsigt i alkoholproblemet, svigtene og løftet til sig selv om at holde på hemmeligheden og beskytte sin far og hans omdømme.

Marie levede i mange år med frygten for, at det ville være hendes skyld, hvis faren døde af alkoholproblemet.

Peter Brixtofte døde i 2016 som følge af alkohol, og derfor beretter Marie også om, hvordan hun rejste sig igen, efter hun var blevet væltet omkuld af den store sorg.

Farens alkoholproblem og død har påvirket Marie og hendes liv - både på godt og ondt. Marie vil reflektere over de strategier, hun som barn benyttede for at overleve og få mest mulig kærlighed fra sine omgivelser. Det er strategier, som til dels virkede i årene som barn, men som af og til spænder ben for hende i dag som voksen.

Marie har beskrevet sin historie omkring farens alkoholproblem i bogen "Kun når det regner" (2019). Dette vil hun også berette om i sit foredrag.

Billetterne er gratis.

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem Projekt BRUS, Forebyggelse & Rusmidler Odder og Odder Bibliotek