Parra For Cuva i Odder Little Culture Club

DJ THOMAS MADVIG SKRIVER OM Parra for Cuva:
Han laver musik der sætter sig et sted mellem hjertet og hjernen - det er smukt, svævende, skrøbeligt og selv når han laver sine mere dansevenlige tracks, er der altid et klart afsæt i hans trademark melankolske dna. Jeg har i de sidste år forelsket mig i den type elektronisk musik som bla Parra For Cuva står for, og jeg har døbt lyden "Indie-electronica" fordi musikken giver mig en oplevelse af musik produceret elektronisk, af en producer der kommer fra en opvækst og baggrund i indie/singer songwriter rock.

Hans albums er lækker lytter af den bedste skuffe - og jeg har næsten ukritisk købt alle hans udgivelser siden jeg faldt over "Fading nights" EP'en i 2013 - en sød og anderledes version af clubmusik til dansegulvet. Herefter har han igen og igen vist at næsten alle hans nuancer som elektronisk producer har deres berettigelse på en udgivelse.
Parra For Cuva live i Odder vil jeg anbefale alle der gerne vil opleve elektronisk musik, når den udfolder sig i al sin dragende melankolske styrke - med glæden som følgesvend. / Thomas Madvig