REPRISE - Kunstudstilling på Odder Museum

REPRISE

Kunstudstilling: 30. juni - 24. september 2017

Fredag den 30. juni klokken 15-17 holder Odder Kunst - forening og samling sammen med Odder Museum og 11 dygtige kunstnere fernisering på udstillingen Reprise. Udstillingen vil herefter kunne ses i museets åbningstid frem til og med 24 september. Vi glæder os meget.

En perlerække af kunstneriske oplevelser

Odder Museum har gennem de senere syv år haft et stærkt samarbejde med Odder Kunstsamling og en række dygtige lokale kunstnere. Det er blevet en perlerække af fine kunstoplevelser, både på museet og i Kunstværket i Vita Park. Vi har i al beskedenhed været ret stolte af resultaterne.

Højdepunkter fra et frugtbart samarbejde

Nu er Odder Kunstsamling historie. Den lille foreningen er fusioneret med storebror Odder Kunstforening og genopstået i et nyt format: Odder Kunst - forening og samling. Det sker for at styrke den lokale kunstscene.

Derfor benytter vi i år lejligheden til en reprise: Et gensyn med de dygtige lokale kunstnere, som gennem tiden har haft særudstillinger i samarbejde med Kunstsamlingen.

Det bliver til er lille kunstudstilling med hele elleve store kunstnere med lokal tilknytning.

Hver kunstner deltager med et værk - eller to små. Vi glæder os til at gense dem alle og til en stor kunstoplevelse på Odder Museum.

Kunstnerne er:

Mogens Gissel
Poul Jepsen
Finn Have
Leif Mosevang

Helga Exner
Bodil Nielsen
Karin Munk
Vibeke Nørgaard Rønsbo
Else Elisabeth Andersen
Buller Hermansen
Faranak Sohi