Se årets kaffe julekalender fra Kingbo

Det hele kan sammenfattes med ordene 'Fair Trade' og økologisk dyrket kaffe. Hertil kommer andre kaffeprodukter fra 'Brewers Cup'. 'Brewers Cup' har både en 'Fair Trade mærkning' og et mærke for den økologiske godkendelse. Kaffe er - det ligger i sagens natur - en folkelig drik. Den brygges og nydes af millioner af mennesker verden over. Dagligt er den en energikilde, der holder os i gang.

Derfor er vi hos Kingbo glade for at tilbyde vore kunder muligheden for at fejre julen på en særlig måde med denne herlige kaffe julekalender. Du kan også opgraderer den julekalender til Kingbo store pakkekalender til hende. Lige fra det første bekendtskab med kaffen - godt tyndet op med mælk eller fløde - lærer vi som børn at sætte pris på smagen. At kaffens egenskaber kan komme til fuld udfoldelse, skyldes ikke mindst kaffedyrkere, og de der arbejder med kaffedyrkning og kaffeplukning!

At få folk til at nyde og sætte pris på god kaffe - hvor som helst, når som helst og med hvem som helst er en fornem mission! Denne fantastiske Kaffe julekalender indeholder en samling af de forskellige kaffesorter fra 'Brewers Cup'. Hvert lille kaffebrev har små historier om julen og julemanden illustreret med små billeder. Kaffe julekalender er en god ide som en vært- eller værtindegave her, før julemåneden sætter ind, og det kan sagtens indhentes et stykke ind i december. Vil du sætte lidt fut i julestemningen derhjemme, har du også med Kaffe julekalender en ide til noget ekstraordinært.

Kaffe julekalenderhos Kingbo

'Madam blå' var det hyggelige samlingspunkt i mormors kolonihavehus. I dag bruger man kaffemaskiner, stempelkander, kaffekolber, mokka kander og Senseo maskiner med kaffepuder - ja mulighederne er legio. Men tænk sig, hvis du skulle kunne få dig en kop kaffe med samme kvalitet som kendes fra disse måder at brygge kaffe på. 'Brewers cup' er en pose, der er let at bruge. Alt hvad du behøver, er at tilsætte kogende vand. Du kan medbringe kaffeposen overalt, og så får du oven i købet en lille historie med til kaffen. Posen har påsat en hældetud, og den er lavet, så man kan få et solidt greb om den uden at spilde. Kraftigt papir sikrer at posen ikke revner. Inde i posen er der et filter med en frisk specialkaffe, og vand påfyldes i toppen af posen.

Vi er 'saft suseme' ved at komme i julestemning med denne kaffe julekalender. Tænk på den allerede nu, og måske skal både du og konen have en? Men husk, at hver pose fra 'Growers Cup' svarer til to kopper kaffe.