Skønt ophold på Norsminde Kro

Kroen er beliggende i det naturskønne område syd for Aarhus og med direkte udsigt til vandet. Her får I én overnatning og kan lade jer imponere af Østjyllands bedste badestrand, som ligger kun et stenkast fra kroen. Glæd jer til et fantastisk ophold, hvor der venter jer afternoon-drinks med sprøde snacks, en spændende 3-retters landmenu samt en udsøgt, hjemmelavet morgenbuffet fra første parket. Sammen med opholdet får du også en gratis bog. Glæd dig til 'Råt for Usødet', der er en 460 siders bog fra Norsminde Kro med masser af spændende opskrifter, som du kan tage med hjem. Dato Skal indløses senest 15.12.20.

Pris

Abonnent: 1.598 kr. + 15 kr. gebyr // Ikke-abonnent: 2.198 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er for to personer og inkluderer én overnatning, afternoon-drinks med salte snacks, 3-retters landmenu, morgenbuffet og bogen 'Råt for Usødet'.

Det er muligt at tilkøbe en vinmenu for 350 kr. pr. person.

Bemærk Efter køb af værdibevis skal opholdet bookes direkte ved Norsminde Kro på mail: norsminde@norsminde-kro.dk. Husk at oplyse, at opholdet er købt opholdet gennem fordelsklubben samt vedhæfte værdibeviset. Læs også særlige betingelser vedrørende dit ophold herunder.

Skønt og idyllisk ophold i Østjylland

Norsminde Kro byder på et skønt hotelophold i smukke omgivelser. Glæd dig til at blive forkælet i hotellets restaurant, hvor der er fokus på kvalitet, lokale råvarer og egne importerede vin. I bestemmer selv, hvornår I ønsker at booke jeres ophold til, så der er rig mulighed for at tage forskud på efterårets og vinterens gastroglæder eller nyde smukke Danmark på denne dejlige årstid. Glæd jer til et fantastisk ophold og nyd hotellets skønne placering direkte ud til vandet!

3 gode grunde til at købe dette ophold
  • Forkælelse på 4-stjernet hotel
  • Østjyllands bedste badestrand
  • Kvalitet og lokale råvarer i vente


Opholdet inkluderer
  • 1 overnatning for to personer
  • Afternoon drinks og salte snacks i kroens vinkælder eller på værelset
  • 3-retters 'Landmenu'
  • Udsøgt, hjemmelavet morgenbuffet
  • 'Råt for Usødet' - 460 siders bog fra Norsminde Kro med opskrifter m.m.


Særlige betingelser

Efter køb af værdibeviset skal opholdet bookes direkte ved Norsminde Kro på mail: norsminde@norsminde-kro.dk. Husk at oplyse, at opholdet er købt gennem fordelsklubben samt vedhæfte værdibeviset.

Booking skal ske senest 14 dage efter købet - her anbefaler vi samtidig at fremsende 3 mulige ankomstdatoer.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og perioder.

Opholdet kan benyttes med ankomst hele ugen frem til og med 15.12.20.

Tillæg ved ankomst fredag og lørdag: 250 kr. pr. person. (betales direkte til Norsminde Kro)

Tjek ind kan ske tidligst kl. 15.00 på ankomstdagen.

Tjek ud skal ske senest kl. 10.00 på afrejsedagen.

Arrangør: Norsminde Kro