Sofie Mnster - Sådan ruster vi børn til livet

Særligt ikke i en t. Som forældre ønsker vi alle det bedste for vores børn. Vi drømmer om, at de har det godt med sig selv, og at de tør stå ved, hvem de er.

Men det er ikke nemt, og denne form for indre styring er ikke noget, der kommer af sig selv. Særligt ikke i en tid, hvor der i samfundet er enormt fokus på præstationer og ydre anerkendelse.

Sofie Mnsters foredrag viser, hvordan forældre ruster deres børn til livet - konkret og anvendeligt. Foredraget bygger på den nyeste internationale forskning og er fyldt med konkrete eksempler, som det er nemt for forældre at tage til sig i hverdagen, og mange vil opdage at, når børnene bliver stærke som mennesker, så bliver alt omkring opdragelsen pludseligt meget lettere.

Sofie Mnster har igennem en årrække arbejdet med børn og unges udvikling. Huner forfatter til de to bestsellere "Klog er noget, man øver sig på" og "Kærlighed er ikke nok". Hun er fast tilknyttet ekspert på TV2's Go' Morgen Danmark og blev desuden i 2018 udpeget som formand for Børne- og Socialministeriets nye opdragelsespanel. Hun er stifter og leder af magasinet Nordic Parenting.

Arrangementet er støttet af Gigtskolen Odders 10-pulje.

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem Gigtskolen Odder, Sundhedsplejen, Børnehaven Bifrost, Egholmgård, Krible Krablehuset, Børnehuset Vennelund, Landsbyordningerne: Gylling, Hundslund, Hou og Saksild, Parkvejens Skole, Vestskolen og Odder Bibliotek