Velsmagende aspargesfestival

Glæd dig til at smage både de grønne og hvide danske asparges, der bliver sejlet ind fra Tunø og Samsø. Vi skal smage på marinerede asparges, pocherede asparges og helt friske asparges, der er dyrket på de nærliggende øer. På dagen får du hele seks lækre serveringer. Dato 05.06.20 og 06.06.20 kl. 18.30.

Pris Abonnent 800 kr. + 15 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 1.020 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er pr. person og inkluderer aspargesmenu med seks serveringer, snacks og mousserende vin, vinmenu samt kaffe og sødt.

Bemærk Billetten gælder kun til den valgte dato.

Gastronomiske asparges-anretninger

Til juni inviterer vi dig med til en inspirerende aspargesdag. Her skal du smage på seks velanrettede serveringer - hvor de grønne og hvide asparges er hentet hjem fra både Tunø og Samsø. Du får det hele til en helt særlig fordelspris.

Fru Møllers Mølleri er hjemsted for den lille hyggelige restaurant, Fru Møllers Restaurant. Med skøn natur og grønne marker er udsigten perfekt til en gastronomisk eftermiddag. Nyd synet fra den dejlige gårdhave og følg med i sæsonens rejse hen over de naturskønne områder, der omkredser Fru Møllers Restaurant. Glæd dig til en dag i aspargesens tegn.

Teknisk arrangør: Fru Møllers Restaurant.
Medbring din billet i udprintet form