Vinder af Odder Kommunes Idrætspriser

Anton Østergaard Clausen og Trine Leitzke Sørensen, Odder Roklub

Anton Østergaard Clausen, Odder Roklub

Han er blevet Jysk Mester, Dansk Mester og Europamester i U1 Ergometersprint. Endvidere er han udtaget til landsholdet i firer. Hertil kommer flere andre placeringer, bl.a. bronze ved DM-seniorstafetten.

Trine Leitzke Sørensen, Odder Roklub

Trine er udtaget til U19-landsholdet i dobbeltsculler. Dobbeltsculleren blev nr. 5 ved Mini-EM i Estland.

Nor Goslar, Odder Roklub

Han er blevet 2 x Jysk Mester: 2 minutters roning samt i Sprint i U13. Hertil kommer flere gode placeringer ved DM

Alma Møller Rasmussen, Odder Cykel Klub

Hun er blevet Jysk-Fynsk Mester i landevejscykling, linjeløb. Alma vandt også sølv ved DM i enkeltstart.

Julie Uhrskov, Gymnastik Odder

Julie har i flere år arbejdet målrettet for udtagelse til teamgym-landshold i juniorrækken. Hun er i dag en af de dygtigste i Gymnastik Odder og på landsplan.

Teamgym Micromix, Gymnastik Odder

Holdet er Dansk Mester i Teamgym Micromix, og har også vundet forbundsmesterskabet.

Odder IGF U14 Piger, Odder IGF Fodbold

Holdet er ubesejret i liga 2, og rykket direkte op i liga 1, som er højeste niveau. Pigerne er Jysk Mester i liga 3.

Odder Kommunes Idrætspriser gives til hold og individuelle udøvere mellem 7 og 25 år, som har opnået resultater på årgangens højeste niveau, eller er udtaget til et officielt dansk landshold.

Der er desværre ikke billede af fodboldholdet, da de er ude at spille kamp og Nor Goslar kunne heller ikke deltage. De vil få prisen ved en anden lejlighed.