Odder Gospel Workshop med Nina Luna og Kristof Jan Jasik

Repertoiret er bredt og blandet - lige fra traditionel til moderne gospel, og du får uden tvivl en oplevelse af den naturlige glæde, det giver at synge gospel - kombineret med sangteknik og indlevelse. Der kræves ingen specielle forkundskaber for at deltage, og der synges uden noder. Glæd dig til en workshop, hvor det bliver svært at stå stille

Kl. 17.00 vil workshopkoret spille en lille koncert, hvor også publikum får mulighed for at røre stemmebåndene. I forlængelse heraf vil der være et oplæg til debat.

Emnet er: Kulturen i en krisetid

Under Corona-krisen er der overalt i samfundet blevet udviklet et hav af ideer og fundet nye former indenfor bl.a. kulturformidling og musikudøvelse. Virtuel højskolesang/fællessang, virtuelle koncerter og streamede gudstjenester, drive-in koncerter o.s.v.

Vi ved at musik og sang til alle tider har skabt samhørighed og knyttet sociale forbindelser.

Kan vi finde de fællesskaber igen? Kan vi videreføre nogle af de nye tiltag?

Overlever kulturen som vi kendte den før krisen? Kan vi leve uden?

Klarer kulturens hårdt ramte institutioner og aktører sig igennem og rejser sig?

Dagens program:

9:30 Ankomst og registrering i forsamlingshuset

10:00 Workshop i kirken

12:00 Frokost i forsamlingshuset

12:45 Workshop

14:30 Pause

15:00 Workshop

16:45 Pause

17:00 Koncert og debat (fri entre)

Medbring:

Mad og drikkevarer til frokost (kaffe og te kan købes)

Koncert tøj : ingen dresscode

NINA LUNA, der er opvokset i Odder, er en meget anerkendt sangerinde, dirigent, vocal coach, workshopholder og sangskriver, som nu holder til i København. Nina har fundet vej ind i hjertet af dansk gospelmusik, og hun er kendt for sin kraftfulde stemme og sin meget pædagogiske og humoristiske måde at undervise på. Nina er uddannet underviser og sangerinde fra Complete Vocal Institute i København.

Nina har siden 2004 sunget gospel og inspireret sangere og gospelkor i både ind- og udland. I dag leder hun gospelkoret FAITH i Kgs. Lyngby. Nina afholder hvert år mange koncerter og workshops for sangere og kor, som ønsker ny inspiration, nye sange, at lære at løse sangtekniske udfordringer, eller som bare gerne vil have et boost energi og glæde.

Kristof Jan Jasik er professionel musiker, kapelmester, komponist, arrangør og producer. Top uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og Musik Akademiet i Katowice (PL). Kristof har et meget bredt spektrum af musik interesser, og det kan man ikke undgå at høre i hans spil og kompositioner. Soul, jazz, pop, rock, gospel, r'n'b, hip hop er hans største inspirationer.

Kristof er en meget aktiv freelance musiker, som samarbejder fast med Complete Vocal Institute og med en lang række af Danmarks dygtigste musikere og sangere. Han er en af de mest brugte gospelpianister i DK og spiller blandt andet med Nina Luna, Claes Wegener, Sabina Mathew, Laura Kjærgaard, Linda Andrews m.fl