Sensommerjazz på Brandbygegaard - Mads Mathias Orchestra

Igen i år flytter vi grænsen for, hvad man kan opleve i en trælade. Det har vi gjort ved at invitere fantastiske Mads Mathias, og ikke nok med det - Mads tager 9 af Danmarks allerdygtigste jazzmusikere med sig og sammen udgør de et 10 mand stort bigband, som kommer til at spille støvet ned af de gamle spær og fylde laden med både lyd og fryd. Mads lægger jævnligt vokal til DR's store bigband i landets musikhuse, og nu kan du opleve ham lige her på gården i det store hjertevarmende rum - træladen på Brandbygegaard, Alrøvej 77, Odder.

Mads Mathias Orchestra er et kompakt big band, der spiller Mads originale sange fra det Danish Music Award vindende album Free Falling, blandet med nyere numre samt crooner klassikere.

Orkestret rummer nogle af de absolut stærkeste musikere fra jazzscenen og musikken er arrangeret specielt til ensemblet af Grammy Award nominerede Peter Jensen.

Mads velskrevne, personlige og humoristiske sange er vedkommende og emmer af klassisk swing og croon, men med ny original retning. Flere af numrene har da også vundet priser ved nogle af verdens største sangskriverkonkurrencer.

Mads Mathias: voc/sax

Peter Jensen: arrangement/basun

Lars Vissing: trompet

Mårten Lundgren: trompet

Jan Harbeck: bariton sax

Michael Blicher: tenor sax

Peter Rosendal: piano

Regin Fuhlendorf: guitar

Morten Ankarfeldt: bas

Espen Laub von Lillienskjold: trommer

Der lægges op til en aften i den klassisk swingende crooner stemning, med bobler i glassene, vippende fødder og smil der kommer til at tage dage at slippe af med igen

Baren er naturligvis bemandet med yderst oplagt personale og byder på alt det bedste fra gårdens vinhus og bryggeri.

Det foregår fredag d. 20. august. Koncerten starter kl. 20 og slutter ca. kl. 22 inkl. en pause omtrent halvvejs.

Koncerten koster 250,- kr. pr. billet.

Som altid er det muligt at få stillet sin sult, når man skal til koncert her på gården. Denne gang gør vi det lidt anderledes og tilbyder en 3-retters menu til 300,- men for at kunne give en særlig spiseoplevelse, vil der ikke blive sat et lige så stort antal spisebilletter til salg som koncertpladser, så det er først til mølle. Middagen starter kl. 18:00.

Vi glæder os til at give dig en god oplevelse

Lone Landmand & Søren Sørøver