Chat og brevkasse til unge i Odderkommune

Chat

Du kan chatte hver mandag, kl. 19-21 chatte med rådgivere fra Odder kommune, hvis du har brug for støtte eller råd.

Du er anonym, ligesom i alle andre chats på Cyberhus.

Vi anbefaler altid, at du bruger wifi, når du chatter. Det giver den mest stabile forbindelse.

Her på Odders chatrådgivning og brevkasse kan du skrive 1-til-1 med en voksen rådgiver, helt anonymt. Vi er her for at lytte og hjælpe dig med at sætte ord på de tanker og følelser, du går med lige nu. Med vores ord kan vi forsøge at støtte og rådgive dig.

En chatsamtale i Odders chatrådgivning kan have forskellig varighed, alt efter behov. En samtale kan sagtens være helt kort, og det er selvfølgelig noget du selv er med til at beslutte, sammen med chatrådgiveren. Rådgiveren kan også tage initiativ til at afslutte en samtale.

Brevkassen

Her kan du stille spørgsmål til rådgivere fra Odder kommune. Vi svarer indenfor 10 dage.

Rådgiverne i den her brevkasse arbejder alle i Odder kommune. De ved rigtig meget om hvordan du får hjælp i Odder.

Links til Chat og Brevkasse:

Kom videre til odderkommunes chat og brevkasse: https://cyberhus.dk/ung-i/odder

Udover den lokale Odder chat sidder de frivillige i Cyberhus også klar til at chatte med dig i 1-1 chatten.

Hvis du gerne vil bruge gruppechat, henviser vi til gruppechat.dk, som er en anden af Cyberhus rådgivninger.

Du kan også chatte med projekt BRUS hver torsdag kl 18-21. BRUS er for dig, der har forældre som drikker for meget eller tager stoffer.