Kræftrådgivning

Hvad
Har du kræft eller er du på den anden side af en kræftsygdom? Er du pårørende til en kræftramt? Så er dette tilbud måske noget for dig.

Kræftens Bekæmpelse i Odder tilbyder individuel kræftrådgivning. Når et menneske rammes af kræft, belaster det såvel den kræftramte som resten af familien. Derfor tilbyder Kræftens Bekæmpelse i Odder psykosocial rådgivning til alle berørte, både kræftramte og pårørende. Det kan være hjælp til at takle angst, usikkerhed og bekymring og støtte under eller efter behandling.

Hvem
Rådgivningen er til dig, der har eller har haft kræft samt til pårørende til kræftramte. Du kan vælge at være anonym. Der er ingen visitation til tilbuddet.

Pris
Rådgivningen er gratis. 

Hvor
Frivilligcenter i Odder
Pakhuset
Banegårdsgade 5
8300 Odder
post@frivilligcenter-odder.dk
Hjemmeside: www.frivilligcenter-odder.dk

Hvem udfører
Rådgivningen udføres af en kompetent frivillig fra Kræftens Bekæmpelse med stor erfaring i rådgivningsarbejde.

Hvornår og hvordan
Kræftrådgivningen finder sted den anden tirsdag i måneden kl. 18 – 20. Du skal bestille tid forud på 23 26 17 35 eller e-mail toverasmussen@live.com.

Vi afsætter cirka 40 minutter pr. samtale, og vi tilbyder 1-3 samtaler. Du må gerne tage din partner, et familiemedlem eller en ven med til samtalen. En repræsentant for Kræftens Bekæmpelse vil være til stede ved modtagelsen uden dog at deltage i samtalen.
Tidsbestilling er nødvendig. 

Formand: Tove Rasmussen
Telefon: 23 26 17 35
E-mail: toverasmussen@live.com