Beskrivelse

Basens regnvejrsvenner
Regnvejrsvenner i Basen (foto: J.M.Axelsen)

Team Basen yder både støtte til borgere, der bor i Bosted Basen, samt borgere, der bor i eget hjem ude i byen.

Bosted Basen

Bosted Basen er opført som et U-formet kernebyggeri og er forbeholdt personer med behov for daglig støtte.

Byggeriet er opført i ét plan med ni lejligheder på hver 54 m2. Herudover indeholder byggeriet et stort fællesareal - Fællesstuen - bestående af køkken, spise- og opholdsstue samt en tv-stue. I forlængelse af fællesarealet er der opført vaskerum med fælles vaskemaskiner og tørretumblere.

Adgangen til lejlighederne foregår ad en "indre gade", der grænser op mod fællesarealet. Lejlighederne er fleksibelt indrettet med store skydedøre og består af en stue, et soveværelse, et lille tekøkken samt badeværelse.

I Bosted Basen er der dagligt tilbud om fællesspisning. Hver torsdag afholdes "husmøde", hvor borgerne sammen med medarbejderne planlægger og koordinerer de forskellige aktiviteter i bostedet, bl.a. planer for madlavning, oprydning, rengøring, brug af vaskerum mv.

I Team Basen er der fokus på at yde en omfattende daglig støtte og struktur til borgerne såvel i deres egne boliger som ved deltagelse i fællesskabet. Der tages udgangspunkt det, som borgerne kan, og vi støtter dem i det, de ikke kan.

I Team Basen lægger vi vægt på trivsel og på at borgerne udvikling sker i samvær med hinanden. Alle opfordres til at deltage i madlavning og spisning, hvor vi prioriterer sund og alsidig kost.

Dialog og samarbejde med pårørende og andre samarbejdspartnere er vigtigt for at sikre de bedste vilkår for borgerne i bostedet.