Velkommen til Aktivitetscentret

Aktivitetscentret er arbejdsplads for omkring 60 voksne udviklingshæmmede, og de arbejder alle hverdage fra 9-15 (torsdag dog kun til kl. 13.00.)

For at afveksle deres hverdag og ikke mindst udvikle deres motorik, kompetencer og værktøjer til at klare sig selv, tilbyder Aktivitetscentret alternative aktiviteter. Det kan for eksempel være sang, hockey, gymnastik eller IT.

Du kan læse meget mere om de forskellige tilbud her.

Aktivitetscentret åbner hver dag dørerne for mange forskellige mennesker, og de skal alle stimuleres. Derfor har vi sammensat en række pædagogiske retningslinjer, som vi hver eneste dag følger op på.

Det skal være udfordrene og sjovt at komme på Aktivitetscentret. Både for brugere og personale. Derfor har vi sammensat en række arbejdsopgaver og en række aktiviteter, der imødekommer dette. Så uanset om du er kørestolsbruger, døv, har brug for megen hjælp eller er mere eller mindre selvkørende, så er forholdene på Aktivitetscentret indrettet efter det.

Intet betyder mere for os end brugerne ve og vel, og det kan mærkes. Både på brugernes humør og personalets arbejdsglæde.

Huset udefra
Vores hus i al sin pragt. Kom med indenfor og se, hvad vi kan tilbyde.