Dagligdagen

Morgen:
Vi åbner klokken 8:00, men den ene bus kører allerede klokken 7:15 sydpå for at hente brugere. Omkring klokken 8:00 er den tilbage igen, inden den et kvarter senere er på farten igen. De der kommer tidligt får et rundstykke og en kop kaffe. Klokken 8:15 kører den anden bus nordpå for at hente brugere i Malling/Beder.
Klokken 9:00 er alle brugerne ankommet, og stille og roligt siver de ud til deres grupper for at deltage i dagens aktiviteter.

Formiddag/middag:
Brugerne arbejder ude i grupperne, og dagens går sin vante gang i blandt andet hos pedellerne, i vaskeriet og på Ballevej. Som formiddagen skrider frem, breder der sig en liflig duft i huset. Frokosten nærmer sig med hastige skridt, og allerede fra omkring klokken 11:45 begynder de første at finde deres faste frokostpladser. Samtidig hjælper flere af brugerne med at dække bord til de svageste, så de bare skal sætte sig til bords.
Klokken 12:00 går køen i køkkenet forbi vandbeholderen, og de bagerste tripper for at få fingre i dagens lune måltid. Imens kan de tage et kig på ugens madplan, der hænger på opslagstavlen.
12:45 er der atter o på i kantinen, og brugerne er mætte og glade vendt tilbage til arbejdet.

Lotte spiller Xylefon
Vokalapyk inspirerer brugerne, og vi kommer i kontakt med dem på en helt anden måde.

Eftermiddag:
De første fire dage i ugen tilbyder vi mellem 13:30 og 14:30 alternative aktiviteter til brugerne. Det er blandt andet motion, motoriske øvelser, sang, musik og læring. Nogle aktiviteter er for få brugere, mens andre er ubegrænsede. Der er tilbud til både stærke og svage brugere, ligesom man kan melde fra, hvis man alligevel ikke har lyst netop den dag.
Klokken 15:00 stimler brugerne sammen i foyeren, inden de igen tager busserne hjem.
Klokken 15:30 bliver døren låst, og vi kan glæde os til at se brugerne igen i morgen.

De alternative tilbud er meget varierede, og vi tilbyder blandt andet gymnastik to gange ugentlig, boccia om tirsdagen og onsdag eftermiddag spilles der hockey i en hal, som vi lejer. Torsdag er der Vokalapyk, der er en speciel form for sang/musik, baseret på ur lyde og brugerne er vilde efter at være med til det.
En gang om måneden har vi Fredags Cafe, hvor der bliver vist en film, serveret frugt/kage. Er vejret godt, går vi ud og spiller rundbold.