Fysiske rammer

Vi har et stort hus, der er bygget til at huse omkring 60 udviklingshæmmede og tilgode se ders behov. Kantinen er husets naturlige samlingspunkt, og her spiser alle beboere sammen hver eneste dag. Men både vaskeriet og Dem der'ude har et lokale, hvor de, hvis de vil være sig selv lidt, kan holde en tiltrængt pause.

Beboerne holder pause
Ludo er godt, når vi lige skal have en pause.

I midten af huset er medieværkstedet placeret, og her er der udgang til både gårdhaven og græsplænen.  Daghjemmet, med de svageste brugere, ligger for sig selv, og det kan lukkes helt af, så brugerne får mest mulig ro.

Omkring huset har vi masser af borde og bænke, hvor vi trækker ud, så snart solen skinner. Til de mere magelige, har vi I gårdhaven hængesofaer. Bag huset har vi også en grillhytte, hvor vi kan grille, selvom det skulle regne.

Skovgruppen hører også til bag huset, og de har et stort værksted, hvor de kan opbevare og reparere deres udstyr, for eksempel græsslåmaskinen.

Når vi rigtig har brug for plads, lejer vi sportshallen på Odder Højskole, som er vores nabo. Det gør vi hver onsdag eftermiddag og én gang om året til fabos Cup.