Kort over hvor Region Midts gule testbiler kommer

Gule COVID-testbiler holder i VitaPark

Testcenter Danmark og Ældre- og Sundheds-ministeriet indsætter Region Midtjylland nu gule testbiler, der skal teste personer uden symptomer på COVID-19.

Onsdag og søndag i VitaPark Odder

I Odder Kommune bliver stoppestedet i Vita Park, hvor bilen vil holde ved Vitavej 69 – indgang B onsdage og søndage kl. 9. - 11.

Ingen tidsbestilling til test i gule biler

For at gøre det så nemt som muligt at få taget en test, skal man bare møde op ved de gule testbiler, skanne sit sundhedskort og få podningen overstået! Ved de gule testbiler er tidsbestilling ikke nødvendig, og svaret kan ses på sundhed.dk indenfor maksimalt 72 timer.

Hvis testen bekræfter smitte, bliver man kontaktet direkte.

Ikke for børn

Det kræver særlig rutine at teste børn under 15 år. For at sikre, at børnene får en god oplevelse, skal de testes på en af hospitalernes testfaciliteter, der i bestemte tidsrum er bemandet af personale fra børneafdelingerne. De kan ikke blive testet ved de gule biler. Test af børn kræver en henvisning fra egen læge, hvorefter man booker tid ved at ringe til Bookingsupport på tlf. 7842 4242.

Læs mere på Region Midtjyllands hjemmeside

Testcenter Danmark

Det er også mulighed for at blive teste på Region Midtjyllands testcentre. Se liste over regionens testcentre her.

Husk du skal bestille tid på coronaprover.dk