Odder Rådhus

Nødberedskab på rådhusets og jobcentret (opdateret d. 27.3)

Rådhuset er lukket for personligt fremmøde. Men man kan komme i kontakt med en medarbejder ved at ringe på 87803333.

Borgerservice kontaktes på tlf. 87803333 ved behov for hjælp til:

• NemID
  • Kørekort
  • Folkeregister
  • Ansøgning om boligstøtte og indskudslån
  • Digital selvbetjening

Der er mulighed for tidsbestilling, hvis henvendelsen er akut.

Åbningstider på telefon

Mandag - onsdag 8 - 15
Torsdag 8 - 17
Fredag 8 - 14

Den digitale Hotline

Jobcentrets nødberedskab

Jobcenter Odder er lukket for fysisk fremmøde, og alle planlagte samtaler aflyses - men forsøges afholdt telefonisk i videst muligt omfang.
Samtidig bliver alle aktiveringstilbud sat på hold, og der bliver heller ikke igangsat nye tilbud.

Ingen skal dog være bekymrede for, at de ikke får udbetalt dagpenge eller kontanthjælp i disse uger. Sådan lyder det fra Beskæftigelsesministeriet i en pressemeddelelse.

Disse aktiviteter fortsætter:

• Ledige kan fortsat modtage deres ydelse.
  • Borgere, der bliver ledige, kan tilmelde sig som nyledige via Jobnet, telefonisk eller ved fysisk brev i jobcentret.
  • Borgere kan også afgive klager, men de normale frister for svar suspenderes.
  • Jobcenteret kan tage imod og behandle anmeldelser af arbejdsfordeling.

Disse aktiviteter stopper:

• Alle igangværende aktiveringstilbud stopper som udgangspunkt. - Jobcentret kan dog i særlige tilfælde efter aftale mellem arbejdsplads og borgeren godkende en fortsættelse af aktiviteten.
  • Samtaler i jobcentret.
  • Lediges forpligtigelse til at stå til rådighed for arbejdsmarkedet.
  • Jobcentre og a-kassers mulighed for at give sanktioner.

Kilde: Beskæftigelsesministeriet

Jobcentrets nødberedskab

Har du brug for at søge ydelse eller har andre spørgsmål i forbindelse med det aktuelle nødberedskab, kan du ringe til nedenstående, da der er lukket for personligt fremmøde:

• Receptionen i Jobcentret – 87 80 37 87 – alle henvendelser undtagen sygedagpenge
  • Sygedagpenge cpr. 01-15 – 87 80 34 39
  •  Sygedagpenge cpr. 16-31 – 87 80 34 38

Kontakt til vores virksomhedskonsulenter

Jobcentret og Rådhuset er som bekendt fysisk lukket til og med den 13. april. Men I kan altid komme i
kontakt med vores medarbejdere. som er klar ved telefonen i almindelig arbejdstid.

Hotline for virksomheder ift. arbejdsfordeling

Beskæftigelsesministeriet har oprettet en hotline til virksomhederne, hvor de kan ringe ind med spørgsmål om arbejdsfordeling mv. Telefonnummeret er 72 200 350.

Læs mere på Styrelsens for Arbejdsmarked og Rekrutterings hjemmeside