Åbne aktiviteter i demensugerne

I forbindelse med Demensuger i Odder fra d. 13.-24. januar 2020 er det muligt at komme på besøg og være med i forskellige aktiviteter for personer med demens påfølgende datoer. Alle aktiviteter foregår på Ålykkecenteret:

Udendørs fysisk træning mandag d. 20.januar 2020 kl. 10-12

2 timers udendørs træning, hvor der er indregnet 30 min. til socialt samvær efter træningen. Indholdet i træningen er en blanding af konditions-, styrke-, balance-, koordinations- og hjernetræning. Arrangementet er gratis, og der er ingen tilmelding

Åbent daghjem tirsdag den 21.1 kl 10-12

Kom og være med til vores formiddagsaktiviteter eller få en kop kaffe. Der vil være rundvisning og mulighed for at stille spørgsmål. Der vil ligeledes være information om vores Natur og træningstilbud der holder til på Rude strand. Alle er velkommen og vi glæder os rigtig meget til at se jer. Arrangementet er gratis, og der er ingen tilmelding.

Klubben torsdag den 23. januar kl 9.30-11

Indholdet i klubben er en blanding af hjernetræning, sang, samtale om det at leve med demens mm. Arrangementet er gratis, og der er ingen tilmelding.

Indendørs fysisk træning torsdag den 23. januar kl 11-12

Indholdet i træningen er en blanding af konditions-, styrke-, balance-, koordinations- og hjernetræning. Arrangementet er gratis, og der er ingen tilmelding.

Torsdagsmiddag: torsdag den 23. januar kl 16-20

Vi starter med at drikke kaffe. Derefter laver vi aktiviteter sammen, hvilket kan være at tilberede maden og efterfølgende spiser vi sammen. Pris 65 kr. (betales på aftenen) tilmelding senest den 15. januar på tlf: 87803523.

Det er muligt at læse mere om indholdet af de enkelte aktiviteter her.