Ændring af kloak eller nyt anlæg

Selvbetjening
Arbejder med spildevandsledninger og nedsivningsanlæg skal udføres af en autoriseret kloakmester.

Når ændringer eller etablering af kloak på privat ejendom er udført, skal ejer af ejendommen foranledige at den autoriserede kloakmester fremsender udfyldt færdigmelding om udført arbejde til kommunen.

Ønsker du at anlægge et spildevandsanlæg i det åbne land, skal du udfylde en digital ansøgning på portalen Byg og Miljø, i processen skal du bruge NemID. Du bør have nedenstående digitale bilag klar, inden du begynder den digitale ansøgningsproces.
- Tegning af nedsivningsanlæggets placering på grunden
- Dokumentation for jordens egnethed til nedsivning og grundvandspejlning (kan eftersendes)
- Fuldmagt, hvis ansøger ikke er ejer af den bygning, nedsivningsanlægget skal forsyne
- Accept fra grundejer, hvis anlægget etableres på anden mands grund